Superb 2 1.4 tsi hakkında bilgisi olan varmıdır, arabanın kronik denilebilecek bir sorunu arızası varmıdır, 1.4 tsi motor kasasını kaldırırmı ve yakıt durumu nedir Cevaplar için şimdiden teşekkürler Sony Xperia Z1 Cihazımdan Tapatalk Aracılığıyla Gönderildi
Superb ozellikle 2012 model olanlari cok guzel arabalar. Sanirim 2013 sonunda makyajlandi tekrar. Scoda henuz turkiyede ( pehh scoda mi ) algisini tam kiramadi vw gurubunda olsa dahi. Bazi cevrelerce scoda vw nin ucuz yollu arabasi gozu ile gorunsede fiyatlar pek oyle degil yani yuksek sayilir. 1.4 tsi motor kendini kanitladi - kanitlamadi arasinda birsey. Tuketim superb de cok dusuk olmaz sanirim. Superb 2 tasarim donanim olarak passat ile paralel giden bir arac. Tercih meselesine gelince ben passat yerine superb yi tercih ederim. Farkli olmak guzeldir. HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
1.4 tsi 125 hp vw motoru var, arkadasimda 1.4 tsi 160 hp tiguan vardi cok yakiyor diye babasina verip bmw aldi agir bir arac kaldirmasina kaldirir ama yakit biraz fazla zaten passatla superb herseyiyle birbirine cok benziyor bi abiyle tanismistim 1.4 passati oldugunu cok yakip cok iyi performans vermedigini soyluyordu satip baska birsey bakcam demisyi yakit problemin yoksa alabilirsin abi ama ben tavsiye etmem 1400 kilo arac benim araba 1330 kilo civari 1.6 crdi 128 hp yakiti 6.7 7.1 arasi suberb nin yakiti fabrika verileriyle bile cok fazla HTC One cihazımdan gönderildi
Bildiğim kadarı ile genel bir sorun yok ama vw-skoda grubunda beni huy eden tek şey malum doğuş grubu... Parça, bakım ve servis oldukça pahalı... Garanti konusu firmada kaygan zemin..
Arac cok guzel skodalara bayiliyorum ama cakma vw gibi olmaya basladi kronik bi hata olacagini dusunmuyorum forum sayfasi varsa ordan bakin derim ama yakit konusu dedigim gibi biraz cok benim 35 lirada gittigim yeri o 60 liraya felan gidiyordu Accord bakin birde bence HTC One cihazımdan gönderildi
Araba görünüm olarak harika çok geniş ve bence kaliteli bir araba, bakıma sorunsuzluğa takılmayacam bu sefer yılda 6-7000 km falan yapıyorum zaten yakıtta üzmez ise düşünüyorum, alman arabalarına ön yargılıydım ama ön yargımı kırdım Sony Xperia Z1 Cihazımdan Tapatalk Aracılığıyla Gönderildi
Alman grubu aracın içine sadece direksiyon fren gaz da koysa , isim yaptığından fahiş fiyatlara satılılabiliyor. Ben pek sıcak bakmıyorum . Sonatayı daha ucuza bulabiliyorsun. Ayrıca eksiği yoktur fazlası vardır.
Skodayi dogus grubu aldi , tam degerlenecegi zamanlar. Passat - Superb arasinda kalsam hic dusunmem superb alirim . Zaten d sinifi degilde E sinifi gibi Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence passatın üstü sayılır bu araba hoşuma gitti valla Sony Xperia Z1 Cihazımdan Tapatalk Aracılığıyla Gönderildi
Ilk mesaji yazdigimda bu mesaji yazana kadar internette tsi motorlari arastirdim resmen kanim dondu arabayi 2. El olarak 40000 de alip 200 km sonra ariza yasayip 21000 tl masraf cikartilip sonra iyi niyet garantisinden %70 indirim alan adamin saskin sevincine tanik oldum. Inanilmaz farkli bolgelerinde kronik sorunlari var arabanin. Tip olarak superb guzel fakat kalp hastasi araba. HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
yazdıgım mesaj ile anlatmak istediğimi tam anlatamamışım haklısın şöyle açıklayım superb için arama yaparken ilk çıkan konular tsi motor ile ilgili oldu. konuları okudukça çıkan mesajları gördükçe superb gibi agır kasalı bir arabaya 1.4 tsi şahsen test etmedim ama yetmez. kalkışta gidişte yeterli gelebilir ama o motor aşırı besleme ile aşırı zorlanıyor. bir motor arabanın kalbi olduguna göre bütün vw gurubundaki tsi motorlar potansiyel arıza teşkil ediyor. ayrıca vw club sitelerindeki adamlar bile DSG arızasını kabullenmişler. şöyleki 70.000 km yol yapıp arıza yapmayan adam benim şanzuman taş gibi diyor beyenmedikleri hyundai nin tork konverterli şanzumanını sabaha kadar tepeleseler bilmem belki vites geçişleri sarsıntılı olur heralde. oda özellikle bozmak için ugraşırlar ise. wag gurubundan araba alınacaksa HİTLER motor alınıp manuel şanzuman + LPG ile çekgit bebeğim uzaklara denebilir
1.4 tsi 160 hp lik tiguan manuel benim 1.6 crdi 128 hp otomatik Blue me sadece 15 20 metre fark atabildi yani bi arkadas bir yerde yazmisti 1.4 tsi passat mi blue mi diye o kadar buyuk kasaya bence 2 den asagisi az HTC One cihazımdan gönderildi