Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Skoda Roomster 1.4 dizel 80hp

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda nazmi37 tarafından 22 Aralık 2010 tarihinde açılan konu

1. nazmi37

nazmi37 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar bazılarınız bilir arbamı değiştirmek istiorum bu aralar..bugün sabah bakınırken 2. ellere skoda roomster gözüme çarptı..Birtane buldum ve görmeye gittim arabayı dışardan çok güzel görünüor..krom ızgara mercekli far cam tavan çok şık..İçine gelirsek geniş bilgi ekranı orjinal büyük ekranlı teybi geri vitese atılınca teyipte arkadaki mesafeyi giöstermesi çok güsel..ön koltuğu en geriye çektiğim halde (180cm boy 100 kiloyum) arka diz mesafesi çok iyi..Gelelim soru işaretlerime

Araç 80 beygir 1.4 motor...(yakıt konusundaki marifeti nedir?80 beygir olması beni düşündürdü..
    Araç evet seri gerçekten fakat motor sesi çok fazla geldi bana..Tamam dizeldir motor sesi illaki olcaktır fakat arkadaşımdaki 2007 toyota d4d dizel benim araba gibi aynı tık motor sesi yok..Motor sesi beni çok düşündürdü..BU doğalmıdır..Birde çevrenizde var mı bilmiorum ama genel görüş nedir bu araç için..Kuşkusuz tam aile arabası ama ne bilim işte devirli kullanımda şehir içi yakıtı ne olur motor küçük gelir mi?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-skoda-roomster-skoda-roomster-style-sport-conford-34648292/detay

2. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    skoda,seat gibi araçların dizellerinin motorları çok sesli çalışıyor , ama duyduğuma göre uzun yolda ses azalıyormuş yani rahatsız etmiyormuş ..

3. y.emre

y.emre Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Yunus Emre YILDIZ
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Bahsettiğin araçlar ALMANgrubu. Sesli çalısmasının sebebi 3 silindir olması ve uzun yolda ses azalıyomus dediğin kısım ise motor ısındıkça ses azalır..

4. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    motor ısınmış halde iken bile boşa at dur genede ses fazla.

5. coolsnake

coolsnake Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ben i20 yı almadan once yenı fabıa ya baktım. ama sadece baktım. o motor sesı ınanılmaz. motor sankı on koltukta calısıyor. ısınsada o ses gıdıcek gıbı degıl.

6. nazmi37

nazmi37 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Saolun değerli yorumlarınz için..Çevrenizde kullanan var mı aman sakın alma yada motor sesi dert değil alışırsın elbet piyasada okadar skoda ve seat var yakıtı azdır konforludur hemde senin baktığında abs ve esp var :D güvenlik donanımı ii kaçırma diyebilirmisinz?

7. tahrikk

tahrikk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Klasik Skoda. Öncelikle tipsiz, sonra kalitesiz. Alırsan pişman olursun. VVV bir kere, Doğuş Oto beş kere tokatlıyor.

8. nazmi37

nazmi37 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kötü bir tecrüben olmasa böle konuşacağını sanmıorum..tip göreceli bişeydir benim hoşuma gidiyor roomster

9. merikemal

merikemal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Aracın teknik ve donanımları hakkında birşey diyemem ama dayımda aynı araç var tipini sorarsan tipsiz bir araç diyebilirim..

10. shadow_1306

shadow_1306 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    valla ben şahsen dizel araçalrın çalışma sesine hayranım ki bizimh100 de motorun üstünde koltuğu 3000 dedimi yawru bir bağırıyo çok hoşuma gidiyo ama siz sevmeye bilirsiniz glelim 80 bg oluşuna bence 80 bg yeterli bir çekiş çünkü artık en ölüsü araç 80-90bgden başlıyo şimdilerde hem yakıtı az oalcakdır hemde tatmin edicibr çekişi oalcakdır benim görüşüm ama siz bilirsiniz...
    Düzenleyen : shadow_1306

11. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Motor Common Rail Degil Diye Biliyorum...

12. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    TDI motor işte Q7'de bile böyle traktör gibi ses çıkarıyor. Isınınca azalıyor ama yine de çok sesli.

13. nazmi37

nazmi37 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar samimiyetinize inanıorum..ama kendinizi benim yerime koyun lütfen bilmediğim bi araç konusunda yardım istiorum..Lütfen tipini boşverin..80hp performans değilde yakıt açısından iimidir..arabada esp var abs var 6 hava yastığı var..esp yi bugüne kadar devreye sokmamış kullanan kişi ihtiyaç duymamış..scodanın forumunda roomsterin yol bilgisayarından bi foto çekmiş biri 1.4 80hp 2150 km gösterio bu km yi gidemessin belki ama en en en en kötü koşulda 1000-1200 civarı 100 km hızla gidersin gibime gelio ki şuanda bir depoyla 470 felan gidoken süpper gibime gelio

14. Halil Altunay

Halil Altunay Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    109
    Ad Soyad:
    Halil ALTUNAY
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Fiat
    eğer fabia düşünürseniz eniştem satacak km si 30000 olmadı 2010 model dizel bi araç alıcak malum kendi işini kurdu benziine dağat yetiştiremedi

15. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç güzel yakıt konusunda sizi üzmez.

16. y.emre

y.emre Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Yunus Emre YILDIZ
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    detaylı bilgi istiyorsanız skodam.com ' a bakabilirsiniz 3-4 yıldır üyeliğim mevcut orasıda aile ortamı gibidir yardımcı olacaklardır.

17. y.emre

y.emre Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Yunus Emre YILDIZ
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    atılırda bu kadarda yapılmaz 10 yıl skoda kullandık. 2000 yılında sıfır felicia aldık ve şunu söyleyim malzeme kalitesi bizim 2007 eradan daha üst düzeyde.. kalitesiz dediiğniz marka alman ve tüm parçaları audi ve vw ile ortak üretim. polo motoru var felicia üzerinde.1.6MPİ
    suanki TSİ motorlar vw ile ortak. amortsörlerine kadar aynı parçalar var araçta. hyundai/kia ilişkisiyle birebir aynı skoda/vw.

18. shadow_1306

shadow_1306 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hocam anlıyorum sizin araçalr hakkında bilginiz yoktur saygı duyarım ama şukadarınıda söliyim 80bg bir aracı küçüm semeyin murata131ler hacı muratlar hep 65bg bir doğanalr 99model doğanalr 90bg.yani şunu demek istiyorum 80bg çekiş gücü pekde yabana atılacak bişey değil....

19. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Vw Kalitesi Eskidendi Şimdi Hiçbir İşe Yaramaz... Bendede Var Bi VW Masraftan Başka Bir İşe Yaramıyor..Tamam Konforu Falan Var Ama Masraflı Araçlar..İç Kısımlar Çok Çabuk Aşınıyor Parçaları Saglam Degil...Tamam Güvenli Konforlu Araçlar Ama Masrafıda Çok.. VW İçin Konuşuyorum Madem Aynılar Oda Öyledir O Zaman

20. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    güzel arabahttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

Bu Sayfayı Paylaş