Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

sizce yağ değişimi sorunumu çözermi?

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda cesceyms tarafından 29 Kasım 2011 tarihinde açılan konu

1. cesceyms

cesceyms Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ustalarıncevaplamasını isterim. 1998 hundai accentim var,yumurta kasa. Arabamı yaza girerken aldım. Ses yoktu, ön akis başları bozuk diye akisleri söktürdüm, ondan sonra yazın azda olsa ses yapmaya başladı. Fakat havalar soğuyunca ses iyicene arttı. aracımı sabah çalıştırdığımda şuanda yapıyor. değişik bir ses geliyor araba ısınana kadar. şiddeti azalıp artan kıırt kırtttttt gibi acayip bir ses. yoldaykende yapıyor. Debriyaja basınca kesiliyor. Yol aldıkçada ses azalıyor. 25-30 dakka sonrada çoğu zaman tamamen kesiliyor. PRİZDİREK BİLYA ARIZASI dediler. Şanzımanın inmesi lazımmış. Benim sormak istediğim ŞANZIMAN YAĞININI DEĞİŞTİRSEM FAYDASI OLURMU?. Ustaya sordum boşuna yağı değiştirme faydası olmaz dedi. Şanzıman inecek diyor. Siz ne dersiniz?

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,993
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Konuda biraz karışıklık oldu, bende karıştırdım :)

debriyaja basınca ses geliyorsa : debriyaj bilyası
    araç olduğu yerde boşa alıp debriyajdan ayağınızı çektiğinizde ses geliyorsa : giriş mili bilyası
    araç hareket halinde her durumda ses geliyorsa : priz direk bilyası
    araç hareket halinde ayağınızı gazdan çektiğinizde yavaşlama esnasında ses geliyorsa : çıkış mili bilyası

diğer mesajları karışıklığı önlemek ve hatamı gizlemek için sileceğim https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

3. cesceyms

cesceyms Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Tşk. Serdar bey. Bana yine sanayi yolu gözüktü. Bikaç ustaya göstereyim. Fakat sorunarabayı ısıtmadan sanayiye gitmek. Isınınca ses kesiliyor çünkü.

4. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,993
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Size özel mesajla kardeşimin numarasını yolluyorum, erenler tarafına yakınsanız tanıdığı iyi ustalar var, yardımcı olur.

Bu Sayfayı Paylaş