8.ayda 2008 abs li era team 28000 de dört tekerde disk firen sistemi var.beyaz renk, atiker lpg sistemi olan aracı kırşehirden 24000 tl ye aldım değişen parça ve bir gram boya yok sice çokmu vermişim
içinize sindiyse hiç bir önemi yok hayırlı uğrlu olsun güle güle kullanın team modellerde benim bildiğin 4 teket disk fren değiş ama select modeli olmasın _?
Bence normal fiyatYok ben bu isin ticaretini yapacam alacam,satacam derseniz o zaman pek kar edemezsiniz. Aracınız temizse ve içinize de siniyorsa bence baskalarının ne dediği önemli değil. Sonuçta siz bineceksiniz. Aracınız hayırlı olsun.Kazasız,belasız güzel günlerde kullanmak nasip olsun İnsaallah.
isakurada kardeşim araç era ama aldığım adam araçı sıfır aldıgında fark vererek arkalarıda disk yaptırmış
aracınız hayırlı olsun. bi ara ötv indirimi zamanı tr ye araç yetişmeyince başka ülkelere hazırlanan araçlarda tr ye gönderildi. ufak tefek donanım farkları olabiliyor. 4 disk bundan dolayı olabilir. araç da km si düşük lpg si üzerinde ve temiz olduğuna kafanız rahat binersiniz 3 kuruş fazla olsun temiz olsun.
benim aracımdada 4 teker disk fren. 2008 6.ay sonrası çıkan eralarda kısa bir süre 4 disk fren ve geniş usb li teyp bulunuyor.
era'ların abs'lilerinde 4 fren disk standarttı, benim 2009 4'ü de disk abs'li team donanım sonradan hyundai daha doğrusu assan diskleri de çalarak kampanaya düşürdü fren sistemini.. biz alırken almamızdaki sebeplerden biriydi 4 disk fren olması, olmasa belki başka bir modele biniyor olurdum
aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın eğer biniciyseniz gönlünüz fiyat konusunda da araç konusunda da rahat olsun...
Hevesini bozmak istemem ama bende 2009 model abs team gram boya yok ama 21300 tl ye aldım. bence biraz pahalıya almışsın benden söylemesi
eger biniciyseniz verdiginiz paranin o kadar da fazla olmadigini bilin. temizse arabaniz degecek parasina. hayirli olsun allah kaza bela vermesin Samsung GALAXY ACE cihazımdan tapatalk 2 ile gönderildi