Arkadaşlar merhabalar borclardan dolayı accentimi sattım şimdi paramı hazılarladım 13 e kadar yine accent alacam milenyum kasaların temizi denk geliyor admirenin pek temizi olmaz herhalde diye düşünüyorum aklımda yine milenyum kasa almak var ama bir kaç sorum olacak 1.Milenyum kasa 1.5 gls ler iyimidir? 2.benm aracım koreden gelenlerdi bazı milenyumların direksiyonu sap sarı acaba kullanılan malzemei kötü? 3.performansı 1.5 gls lerin nasıldır? 4.aracın kronik sorunu nedir? yani kısacası bu modellerin avantajını dez avantajını yazarsanız sevinirim.1.3 lx ile 1.5 gls arasında cok fark varmıdır? son olarakta gri renki cok yakıştırıyorum baska yakışan renk hangisidir sizce? tesekkürler
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-hyundai-accent-129-000-km-de-2002-model-hyundai-accent-1-5-klimali-28824879/detay
Samimi açıklama yapmak gerekirse, ; Milenyum kasa bana göre Admire serisinden daha agresif ve hırçın bir görünümü var benide en çok kendisine bu sebeple Milenyum kasa çekiyor. Arabanın ağırlı az olduğu için Milenyumu 1.5 102 ps çok harika biçimde hareket ettiriyor. Admire 1.6 dan daha fazla yaktığı aşikar ama Lpg ile bertaraf edilebilecek bir durum. Full Mülenyum ve direksiyon simidide 3 kollu olduktan sonra temizini tercih ederim doğrusu.