evet arkadaşlar bir haftalık araştırmadan sonra 2014 model hyundai yeni i20 1.2 style aracım için bilinen 3 markadan lpg fiyatı aldım genelde benim araştırmalarımdan çıkardığım sonuç lpg markasının öneminden ziyade montajı yapacak ustanın becerisi. İşimden dolayı günde 100 km otobandan yapıyorum aracım şuan 100 km de 7.00LT 30 tl yakıyor bu yüzden tüp taktırmaya karar verdim Aşağıdaki serilerden kullanan var mı ? Hangisini neden tercih etmeliyim yada etmemeliyim? Görüşlerinizi merek ettim Atiker Gold Serisi = 1.400TL 10 Taksit BRC 32 Serisi = 1.800TL 9 Taksit Lovato OBD2 = 1.900 TL 9 Taksit
ben lovato obd 2 kullanıyorum çok memnunum.hiç arıza lambası fln yakmadı.performans olarak benzinden çok farkı yok.değerlerini kullanmadığım için yorum yapamıcam ama lavotodan ben çok memnunum
Arkadasim bende senin gibi yeni i20 1.2 elite pan sahibiyim ben de arastiriyorum surekli senin gibi anladigim kadariyla lpg kitlerinde en onemli iki sey var enjektor ve regulator bu saydigin uc firmada en kaliteli en hizli en stabil enjektorler brcde. 1800 lira iyi fiyat.
Arkadasim bende senin gibi yeni i20 1.2 elite pan sahibiyim ben de arastiriyorum surekli senin gibi anladigim kadariyla lpg kitlerinde en onemli iki sey var enjektor ve regulator bu saydigin uc firmada en kaliteli en hizli en stabil enjektorler brcde. 1800 lira iyi fiyat.
Ben BRC kullanıyorum 1.4 benzinli otm blue da uzun yolda 16-17 kuruşu görüyorum ş.içi 22-23 krş LT26i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yerlinin de ithalin de kendine göre dezavantaj ve anavtajları var. Benim tavsiyem yedek parça ve bakım maliyetlerinin düşüklüğü sebebiyle atiker olması. 60000 km kullanılan atiker enjektörlerim hala sorunsuz yenisini aldım yedekte dursun diye (85 TL'ye) ama hala takmadım eskilerin maşallahı var
atiker ile ilgili servis ağı geniş yedek parçası ucuz diye biliyorum diğer markalara nazaran açıkcası 1500 tl civarında bir bütçe ayırasım var lpg konusuna
Lovato derim ben eğer olmaz ise aitler. En kötü ihtimal benzin ile gezin borç gerekmez Sent from my iPhone using Tapatalk