arkadaşımın era aracına 4 adet kapılara tweeter takıcaz çünkü hiç tiz yok seste.sizce teybin çıkışına bağlanabilecek görünümüde önemli tabi hangi tweetere önerirsiniz.teybin çıkışı 4*50 ama 16 cm kapı hoparlörleride bağlı arabanın kendi kapı hoparlörleri. Sony XS-H99 Xplod Tweeter 39,90 TL Sanalpazar.com'da (kodu:10858444) SIFIR KUTUDA HERTZ HT25 TWEETER TAKIMI - Oto Paket Sistem İlanları sahibinden.com'da - 162193507 Pilippo PO-105 250 watt neodymium tweeter GittiGidiyor'da 112097672 Goldmaster TW-09 Tweeter - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com pilipponun görüntüsü hoşuma gitti ama kalite olarak nasıldır bilemiyorum.
Benim arabanin fulunde orji var eraninda oyledir belki o yuzden teype baglarsin gibime geliyor HTC One cihazımdan gönderildi
bugun arkadaşın arabaya aynanın arka kısmına navigold marka tweeter montaj yaptım arabaya anfi falanda taktık tweeterleri anfiye girdim aldım adam anfiye gir bişey olmaz dedi nese taktık montaj tamam biraz dinledik herşey güzel tweeterin bitanesi cortladı.şimdi o aynayı kestim yere uygun başka sağlam tweeter nereden bulabilirim bunların ölçüleri aynımıdır sizce.
sakıınn.. anfiye bağlanır mı o twitter.. ben de takmıştım perte çıktı teybe bağla teybe, subwooferı yada mid takımın varsa anfiye bağla sadece
dün bir çift tweeteri yaktıktan sonra bugun aşağıdaki tweeteri spariş verdim satıcı arkadaş anfiye girebileceğimizi hiçbir sıkıntı olmayacağını söyledi bakıcaz artık. Teac te-t25 100 watt dome oto tweeter hoparlör GittiGidiyor'da 112536762
keşke biraz daha para katıp pioneer TS-S20 alsaydınız gerçekten harika bir sesi var bi abimiz kasalı transitinde sadece hoparlör olarak kullanıyodu o derece yani
pioner biraz kaba duruyo aynannın orda iyi durmaz diye onu hiç düşünmedim pionerin bu şekil içeri geçen tweeteride yok hiç.
Bende şiddetle tss-20 tavsiye ediyorum ben kapı direklerine taktım bağlantısınıda anfiden aldık direk on numara oldu tavsiye ederim eğer paylaştıkların gibi bi tweeter istiyosanda wibe black air tweeterları satılıyo onlardan alabilirsin