Merhaba arkadaşlar bizim ufaklık için sizce hangi koltuk kılıfını kullanmalıyım. Aracımı alalı henüz 5 gün oldu.
@Murat abi yazın o sıcak kışın buz gibi soğukta deri koltuğa oturunca hiç de mantıksız gibi görünmüyor. Sent from my iPhone using Tapatalk
Bende kılıf sevmiyorum.Araba eskiyor koltukları yenimi kalacak.Kılıf çok basit gösterir aracın içini.
Orjinal kılıflarda bariz yırtık yıpranma yoksa orjinallere devam bence. Temizliği yıkaması oluyor nasılsa.
benim yeni aldığım yumurtamda da koltuk kılıfı vardı araba 82bin km koltuklarda yırtık yokmuş bende söktüm kilimle tertemiz kullanıyorum.
Köksal hocam haklısınız , aracım 2013 , geçen yıl araca özel ( otomakilif.com) dan kılıf diktirdik o kadar para verdik , bir de montaja verdik , geçen dikkatimi çekti sürücü koltuğunun minder süngeri hafif çökme yapmış , acaba diyorum kılıf mı bozdu , orijinali temiz tutup koruyalım derken bozduk mu acaba , tümden açtırıp bir takviye sünger mi koydursam yoksa servise gidip bir çare mi sorsam acaba ?
Abi koltuk süngerinden garantiye girebilir bence, sünger çökmesi çok görülen bi sorun değil sanki. Kılıfla ilgili olduğunu sanmıyorum.
Hocam ekim ayında periyodik bakım var o zamanı beklemeden bir gideyim bakalım servise , inşaallah kullanıcı hatası demezler.
O koltuk kılıfları temiz tutuyor görünsede işin Aslı öyle olmuyor. Bende 2 sene kadar kullandım bir önceki aracımda kuaföre gönderdim temizlik için kılıfları sökünce ortaya çıkan görüntüyü görseniz bidaha kılıf falan takmazdınız. Sent from my iPhone using Tapatalk
Bende getze bej renkli kilif taktirmayi dusunuyirdum. Temiz gorunmesinden yada orjinelinin eskiliginden degil bej r Aracin icinin acik renk olmasini seviyorum o yuzdendi ama kimse onermemis kilifi...
arkadaşlar merhaba aşağıdaki koltuk kılıfları ve paspas setini almak istiyorum yeni konu açmak istemedim. pufinin paspaslarını yakından gördüm çok kaliteli acaba kılıfları nasıl bilen/kullanan var mı acaba? Kılıf: http://www.hepsiburada.com/pufi-universal-gold-bonbon-koltuk-kilifi-fume-p-OTOGOLD7310233 Paspas Seti: http://www.hepsiburada.com/pufi-tampa-bent-power-gri-kaucuk-paspas-set-38p002-p-OTM38P002
Eğer bulabilirseniz araca özel dikim yapan yerler var. Orijinal gibi duruyor. hazır alıp gerdirme ipleri ile uğraşmaktan sa özel dikim yaptırmanızı tavsiye ederim.