hararet yaptığı anda eğer fark etmiş ise sıkıntı yok ama hararet ışığı da yanmamışsa o zaman firmada sıkıntı var...
695 kmdeki arabanın değil hararet yapması silecek suyu bitse eksik doldurmuşsunuz, garantinden suyu bi daha doldurun diye geri giderim. Örnek biraz abartılı oldu ama durumu böyle açıklamak istedim.
Yok abartı değil bence o km de servise bir kontrol edin desen silecek suyunu tamamlarlar nezaketen. Abimde de var ford transit 2013 model genel olarak memnun ama dehset pahalı servisi var ve garantiye sadece motor giriyor, şanzıman fren sistemi bilmem ne girmiyor. Sebebi aşırı yük atıp bozulurmuş vs. Yıl başında aracı değiştirecek abim H350 kamyonet düşünüyoruz. D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende ilk çıktığında şirket aracı olan transit custom kullandım 1 sene kadar. Onda da fren sensörü sorunu vardı. Durmadan plastik olan sensör eriyip abs devre dışı kalıyordu.
Ne olursa olsun adam hararet ışığını da fark etmese garantiye girmeli sonuçta harareti oluşturan teknik bir hata var garanti kapsamı içinde olmalı!!!
Bu yeni transitler de sıkıntı var diyorlardı zaten bunun bi önceki modeli akrabada var o daha iyimis HTC One cihazımdan gönderildi
Araçta frigo sistemi mevcut. Acaba kurulum yapılırken bir sıkıntı mı oldu. Kurulumu da servis dışında yapıldıysa bunun da etkeni olabilir belki.
bizim arkadasın babasında var tarlaya gübre falan götürürken kullanıyo 100.000 de her sene baskı sıyırıyo ne garip araba ama allah için alt takım tas gibi araçlar
Radyatör fanının bu kadar etkili bir eleman olduğuna pek inanmadım, radyatöre önden vuran hava çok daha etkili soğutma gerçekleştirebiliyor fan sadece durduğu yerde 5-10 derece ekstra soğutma sağlayabilir soğutma işini yapan esas eleman soğutma suyudur, termostatın açılmasıdır, termostat açmadıysa yada soğutma suyu pompası suyu devirdaim etmediyse motor ile termostat arasında sıkışan sıcak su ısına ısına genleşiyor belli bir basıncı geçince de hortumu patlatmıştır, motor bu hale gelene kadar bunu kullanmak gidişatından hiçbir şüphe duymamak harareti gösterge ekranını takip etmemek yada yeni alınmış arabada belki bir üretim hatası vardır diye kaputu 3-4 günde bir sık sık açıp kontrol etmemek yanlış, şöförlük sadece otobanda sol şeritten gidip kendi arabasından pahalı araçlardan sellektörle yol istemek değil ki, arabanın yağına suyuna bakmak dikkat etmek 10 günde bir lastik havasına bakmak yol şartlarına arabayı hazır tutmak aslen şöförlüğün en önemli esaslarındandır. Günümüzdeki üretilen sıfır araçların büyük bölümü eğer üretim aşamasında bir problem yoksa zaten bakım yapıldığı sürece 70-80000km leri sorunsuz tamamlarlar o zamana kadar sıfır araçta bir sıkıntı varmı diye zaten dikkatle incelemek gerekiyor ki iş çığırından çıkmadan garantiden hallolsun. Açıkçası fabrika montaj hattına ve satıştan araç teslimine kadar verilen hizmetlere o kadarda güvenmiyorum hangi marka olursa olsun. Lastik havaları yüzünden i30 ile spin atan birisi vardı burada.
3 tane ford marka araç kullanan (Mondeo, Transit, connect ) kuzenin resmin altına yazdığı cümle "Ford dan bizde çektik sürekli aynı problem"