Doğru yeremi açtım bilmiyorum ama aracım hyundai olmadığı için buraya açtım. Arkadaşlar aşağıdaki ürün recaro koltuk ısıtmalı koltuk takımı ve kapı döşemeleriyle beraber 1.300 diyor. Sizce fiyat nasıl ve görüntüsü iyi duruyor sizce yeterince temiz mi ? Adam rengi beyaz diyor ama resimlerde gri görünüyor. Ayrıca adam istanbuldan ben izmirdeyim bunun içinde biraz çekiniyorum.
yusufum arabayı ucuz aldın derken bi bmw parası daha gidecek gibi görünüyor. hazır koltukların sorunu yoksa sıfır deri kaplama yaptırabilirsin. ısıtmaya izmirde ithiyacın pek olmasa gerek
Haha hocam içi kötü yaa kapı döşemeleri falan yıpranık baya. Ufak ufak yaptırırım dedim para ona yetiyordu bu arada üstteki arkadaş koltuk takımıda e36 dan çıkma. Telden giriyorum alıntı yapamadım. Izmırde ısıtmaya gerek yok diyeni bu ara izmire davet ediyorum. Sabah arabaya bindiğimde buz gibi koltuklar
yırtık pırtık yoksa diri ise olabilir, temizler kullanırsın ama kondisyonuna bakmak lazım, az para da değil.
çok anlaşılmicak bişey olmasa gerek bakar yırtığına söküğüne. kargosu da ciddi para tutar bunların. ambara versen iyice paketlenmeli zarar görmemesi için.
otobüs şirketleri getiriyormuş galiba 50-100 tlye hocam pamukkalede çalışan arkadaş var onunlada bir görüşücem.
Deri koltuk kışın buz gibi yazın ateş gibi olur. Eğer orjinal koltuğunda deformasyon yoksa kaliteli bir işçilikle kumaş kaplatın.Daha kullanışlı olur.1300 tl az para değil.Bide resimdeki araç sağdan direksiyonlu.Dikkat etmek lazım
aynen sağdan direksiyonlu sorun olmaz heralde o ? yoksa olurmu bide benim koltuklar çok kötü durumu iyi olsa kumaş düşünürdüm .
bu koltuklarla ilgilenen arkadas satıldı mı acaba banada lazımda bu koltuklardan...tam aradığım renk..sıf bunu sormak için üye oldum..yardımcı olursanız sevinirimmm