Arkadaşlar merhabalar.. Yarın için benim yavruya bir kaç işlem yapılacak.. Bunlar; Trgier Set 110 ,TL Devir Daim 75 TL V kayışı 25x3 75 TL Gergi Rulmanı 50 TL 3 Lt antifiriz 36 TL Oksien Sensörü 250 TL İşçilik Dahil Toplam 700 TL Peşin Fiyat Bir de direksiyon kayışı vardı ama onu fiyata eklemeyi unutmuş olabilirler yada içinde olabilir. Ne diyorsunuz fiyat iyimidir ? + İnternetten bakım paketi satın aldım 99 TL filtreler yağ filan 99 TL artı checjk up var 50 NOKTA CHECK UP DETAYI Fren Sistemi Fren Ana Merkezi Fren Hidroligi Seviyesi Ön Fren Balataları Arka Fren Balataları El Freni Ayarı Fren Merkezleri Fren Hortumları Sürüş Güvenliği ve Yol Tutuşu Ön Lastikler Arka Lastikler Stepne Lastiği Ön Amortisörler Arka Amortisörler Süspansiyon Bağlantı Burç ve Takozları Z Rot ve Askı Rotları Süspansiyon Ön ve Arka Kontroller Tekerlek Rulmanları Motor Yağ Kaçağı Motor Yağı Seviyesi Hava Filtresi Yağ Filtresi Ateşleme Sistemi Buji Buji Kabloları Ateşleme Bobinleri Soğutma Sistemi Su Kaçağı Antifriz Yakıt Sistemi Yakıt Filtresi ve Boruları Debriyaj ve Vites Kutusu Debriyaj Balata Kavraması Vites Geçişleri Debriyaj Merkezi Yağ Kaçakları Elektrik Sistemi Kısa ve Uzun Hüzmeli Farlar Sinyalizasyon Fren Lambaları İç Aydınlatma Akü Elektrik Bağlantıları Korna Fonksiyon Kontrolü Klima Sistemi Klima Kompresörü ve Kayışı Klima Performansı Polen Filtresi Egzoz Sistemi Egzoz Sistemi Katalitik Konvertör Ön Susturucu Arka Susturucu Görüş Güvenliği Cam suyu Silecek Genel Güvenlik Yasal Zorunluluk Yangın Söndürücü S.K.T. Kontrolü İlk Yardım ve Ecza çantası S.K.T. kontrolü Reflektör ( 2 Adet) Çekme Halatı ve Takoz Kaza Güvenliği Karoseri Parçaları Kontrolü (Gözle)
Sağolasın fikrin için, Ya şimdi akpardan parça bazında bakınca biraz pahalı geliyo ama sonuçta parçaları almakla bitmiyo, ustası var işçiliği var, parasını geçtim temiz işçilik ve garanti önemli. Tüm bunlar bir araya gelince mantıklı geldi banada. Bu arada bosch car servisten aldım fiyatilsrı Sent from my iPhone using Tapatalk