Arkadaşlar öncelikle merhaba, Peugeot bipper comfort Plus 1,4 hdi 70 bg almayı düşünüyorum,cevrenizde yada daha önce kulanmış olan varsa bilgi verirseniz çok sevinirim. Sizin yapıcağınız yorumlar benim için çok önemli lütfen yorumlarınızı eksik etmeyiniz.
Güzel araç..motorunu şöyle biliyorum..206 van 1.4 HDI 70 bg ile uzun yolda 1 depo ile 1200 km yapan varmış..yakıt olarak çok iyi..Donanım olarak da iyi bence..confort plus..Bence doblo ve kango almaktansa peugeotalınır..Doblo dış tasarım olarak çok bozdu arabayı..fiyatlar nasıl?
Yakıt olarak gerçekten güzelmiş, Peugeot bipper comfort Plus 1,4 hdi fiyat ı 25,950 plus olmayının fiyatıda 24,050 sadece bagaj camının kapalı olması farkı.
Citroen nemo kullandım bi süre bence gayet güzel araçlar. Yakıt süper kullanması kolay önde kocaman cam var herşeyi görüyosun. Park etmesi kolay dönüşler süper. Sadece 120km sonra pek güven vermiyor. Bi aile için en ideal arabalardan biri. En kötü yanıysa arka camların kelebek olması. Nemo ve bipper motorlar aynı sadece fiorinoda 1.3mjet motor var. Citroenede gidin belki daha iyi fiyat alırsınız. Sonuçta arabalar aynı fark yok.
aile arabası olarak almayı düşüyorum,dediğiniz gibi motorları aynı iki firmanında tip olarakta, gidip bakıcam en uygun hangisiyse artık karar vericem.
fiorina guzel. ici eski grande puntoyla aynıdır.i20 almadan once cok ılgılendım . arkadasın dedıgı gıbı +100 km suratlerde guven vermıyor bu arabalar.0 alıcagınıza full donanım 2 cı el temız arac daha uygundur.ben 21 bıne fıorınanın full aksesuarlısını alıyordum daha 10 bın km falandı . 1,3 olmasından vergıdende rahat Düzenleyen : coolsnake
Birde aldıktan sonrasını düşünerek karar verirseniz daha iyi olur. Garanti meselesi ve 1.3mjet motorun vergi avantajı varmı yokmu onu bilmek lazım.
1,3 motor 405,00 TL 1,4 motor 648,00 TL aracların 3 de aynı secenek donaım ve motora kalıyor . birde 2 yıldan sonra her sene muayne olma olayı kotu.hersene muayne masrafı Düzenleyen : coolsnake
vergi olarak uygunmuş gerçekten,2el araç mantıklı aslında ama dizel olmasından dolayı sıfır almak daha iyi değilmidir?
bence 0 bos alıcagınıza dolu 2cı el km yapmamıs bulursanız neden olmasın.tercıh meselesı. ama muayne olayınıda unutmayın bunlara bınek ruhsatı vermıyorlar tıcarı dıye gecıyor. Düzenleyen : coolsnake
Haklısınız dedğiniz mantıklı 2ci el de bakıcam.Muayne sorunu çok sıkıntı aslında her yıl tüv gitmek... bu aracın neyi ticari anlamıyorum...
tanıdık bir arkadaş bipperdanmemnun olmadığından kısa zamanda satıp partner aldığını duymuştum.iyi değil diyordu