S.A arkadaşlar Nezamandır Blue araştırıyorum. Malum piyasa çok kötü durumda şuan herkes uçuk fiyatlar istiyor. İlandaki araba alınırmı nedersiniz nezamandır kararsızım bu araba için. ? Bu arada Ben Samet 32 Yaşındayım Trabzonda yaşıyorum. Blue alırsam aranızda bulunmaktan mutluluk duyucam. Herkese İyi Forumlar. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-2012-accent-blue-114.000-km-426925185/detay
Fiyatlar gerçekten çok yükselmiş. tam 45 gün önce 2013 mode plus otomatik 82500 km de olan aracımı 46700 tl ye almıştım. Şimdi sizin gönderdiğiniz ilandaki araç ile kıyaslayınca ya ben gerçekten uygun almışım yada 45 günde fiyatlar yükselmiş.
Eğer gerçekten yazdığı gibi sağlamsa kaporta olarak ve motorunda da bi sorun yoksa bence alınabilir 40.000 olursa daha iyi alınır bi tavsiye exper olarak kontrol için yetkili servise göster heryerine bakıyorlar 1.6 crdi motor ise 1.4 crdi motora göre biraz fazla yakar ama gidişi canavar gibidir yani fazla yakar dediğim mesela benim goca pire şehir içi 25-26 belki bu da motor iyi ise 28-29 yaksın basmana göre tahminen yanılıyor olabilirim ama fiyat olarak bence makul sadece takıldığım km yüksek biraz onun için servise göster diyorum bakımları ne zaman yapılmış ne yapılmış km orginal mi motorun sağlığı v.b kontrol ALLAH hayırlısını nasip etsin
40 bine bırakıyor konuştum. Almaya gidince biraz daha kırarım fiyati gibime geliyor. Beni düşündüren km ve boş model olması. Boşunda ve dolusunda nekadar fark var onuda tam bilmiyorum açıkcası. Punto vardı bende satıp sedan bir ara bakıyorum. C elysee var birtanede 63 binde dolu modeli ikisi arasında gidip geliyorum açıkcası.
Yakıt değerleri aşağı yukarı ikisininde aynısır ben c elysee kullandım biliyorum onun için kesinlikle blue diyorum blue deki rahatı onda bulamassın onu sölim ha km bakımından şuanda c elysee evet daha iyi ama inan bana onun iç mekanı ne öyle yaa sanki duvara karşı araba sürüyorsun ve konfor yönünden blue yaklaşamaz ama dedim ya yakıt yönünden nerdeyse aynı ben olsam blue bakarım hem kullanışı hem satışı kolay araba ama karar senin km ye bakarsan gidip gelme konusunda haklısın ama bide şu var kolay satım ve kullanımda önemli ha bu blue olmaz daha düşük km de olan bulursun belki ama km harici kesinlikle blue derim c elysee yi kullandım biliyorum şimdi arabam i20 crdi inan gel değişelim kafa kafa deseler c elysee ile değişmem üstelik benim arabam b segment c elysee c segmet olmasına rağmen haa c4 dersen o başka o bence citröenin en oturaklı ve konforlu aynı zamanda az yakan arabası özetle benim fikrim hyundai blue der
C elise B segmenti bir araç. Hatta güvenlik testleri bile tam değildi sonradan yapıldıysa onu bilemem. Ama yakıtı blue dan bir tık az olur genelde. Model yılına bakarsak 6 yıldır yollarda olan araba ortalama 20.000 yapmış. Km az değil ama çok da değil Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Araç En Boş Paket Jantları R14 Dolu Paketinde Jantlar R16 Çelik Oluyor Ve Bir Kaç Özellik Ekleniyor İlk Görünce iyimiş Dedim ( Biz ) Paket Yazdığını Görünce Durdum Araç Genel Anlamda Temiz Görünüyor Tek Sorun Biz Paket Olması.
Bu arabanın en ful paketi prime ama o paket zor bulunuyor bi alt paketi Mode plus kıyaslama sitesinde kıyasladım bu paket çok bulunuyor biz paket ile Mode plus paket farkı biz pakette navigasyon - kol dayama ünitesi - sis farı - bulunmuyor hava yastığı sayısı az jant zaten 14 luk sölemiştim Mode plus jant 16