amerikan park - led sis farı - egzoz değiştirildi - jant kapağı değiştirildi - camlara film çekildi - cam rüzgarlığı (fotoğraflarda belli olmamış) - arka park sensörü - ufak tefek sticker arabaya bunları yaptırdım sizce nasıl olmuş yorumlarınızı bekliyorum yorumlara göre bazı şeyleri değiştirebilirim NOT: Getz 1.4 doch start 2011 model
elinizden gelir mi yapabilir misiniz bilmiyorum ama arkada ki ay-yıldız'ı frene basınca yanacak şekilde yapılsa güzel olur bence.Nasıl olduğunu tam açıklayan bir video buldum ama videoyu paylaşan adam resmen kendi reklamını yapmış forumda paylaşmam doğru olmaz.Eğer düşünürseniz öyle bir şey özel mesajdan videoyu atayım ne demek istediğimi daha iyi anlamış olursunuz
App yaptırmayı düşünmüyorum lpg takıtrcam muaynede sıkıntı çıkartıyomuş ama jantı en kısa sürede alcam
Yok canım ne sıkıntısı,orjinaller bagajda olduktan sonra problem olmuyor.Tercih meselesi ama,app aracı gerçekten gösteriyor.
Aracın sair yapılanları için bir gündüz fotosu da olsa iyi olur sadece gece tam fikir vermiyor. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
jant kapakları orijinal olsaymış iyi olurmuş.ama plakalarla oynamanı tavsiye etmem sahteciliğe giriyor ve ankara trafiğinde çok ceza yiyen oldu.hatta hapis cezası bile uygulanabiliyormuş.bu yüzden orjinallik en iyisidir.anlamsız bir aksesuar. fazla aksesuar yapmakta aracı daha çok bozar
Eski aracı da app plaka ile muayeneden geçti. Ancak kesikli karakterler falan olunca takıyolar biraz. Beşiktaş ince karakterli appler çok yakışıyor araçlara. Kapı kolları gövde rengine boyanırsa güzel olur. Ayna kapaklarını göremedim. Onlar da boyanmalı. Çok güzel olmuş bunlar. Ekstra olarak mercek far şahane ötesi olur.
Spoyler yok bunda? ben alırken benimkinin de spoyleri yoktu gittim cool spoyleri taktırmıştım o şekil galeriden çıkardık ledli stop var böyle çok güzel oluyor, getz in orjinal uzun bagaj çıtası var o takılabilir. Renkli paçalıklar var kırmızı mavi yeşil sarı renkli böyle wrc paçalık ta diyorlar ince lastikten ama paçalık işte belki takılabilir daha takan görmedim. Kapı eşiklerine krom eşik takılabilir, iki yan cam arasındaki aralığı karbonfiber görünümlü kaplama ile kaplıyorlar. Ayna kapakları da karbonfiber deseni film kaplama olabilir. AMG tipi tampon sinyali, 0,5 sn fasılayla yanıp sönen formula 1 sis farı ( formula 1 otomobillerinde stop lambası olmaz sis farıdır o Martin Brundle her yağmurlu hava yarışında seyirciyi özellikle uyarıyor) iç mekana deri kaplama veya maun kaplama direksiyon, sparco vites topuzu ve 6 hoparlör amfili iyi bir ses sistemi olabilir.
kendi aracımın muayenesinde orjinal plakaları dahi sormadılar,üstüne pulu app plakanın üzerine yapıştırdılar .
Aracın egzoz ucu kaynakmı vidalımı bende yaptırmak istiyorumda vidalı uyarmı bilmiyorum bilgi almak istiyorum. LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yapılacak çok şey var ama en başta önemli olan maddi olanak durumu ve beğeni gelir. Spoiler, Plaka üstü çıta, Led ampuller, Kapı kolları, aynalar kuşakların boyanması, alçaltma yayı, orta konsol boyanması, vb şeyler sıranabilir. Bu arada orjinal jant kapakları ile alçaltma yayı olsa daha hoş olur.