arkadaslar selamunaleykum. 2000 model bir rover 45'im vardi. arabayi tutulmadigini, parcasinin pahali oldugunu ve kolay kolay bulunamadigini bilmeme ragmen almistim. araba bana 16 ay boyunca nerdeyse hic sikinti cikarmadi. lpgde yakit tuketimi de yormadi beni, ancak is satmaya gelince off off anamdan emdigim sut burnumdan geldi. ilana koydum 15 gun gecti 1 kisi bile aramadi, ki araba da tertemizdi halbuki. galerileri dolastim 15 yere girdiysem 10 tanesi fiyat teklifinde bile bulunmadi. arabayi aldigim yere sart kosmustum bunu satmak istedigimde size getirir satarim ona gore diye. neyse goturdum arabayi bunlara verdim, kurtuldum. simdi 2007 1.4 accent eram var cok mutluyum. parcalarini her yerde ve ucuza bulabilmek, her ustanin bu arabadan anlamasi cok guzel bir sey aman nacizane tavsiyem rover a yanasmamanizdir.
nissan, renault ile ortakliga girdikten sonra ulkemizde daha fazla servis ve satis acmaya basladi. eskisi gibi degil artik, ki hic bir zaman bir rover ya da proton durumuna dusmedi zaten
Rover aslında güzel araba yapıyor ama yedek parça ve ikinci eli sıkıntı bu yüzden pek talep görmeyen bir marka. Sent from my iPhone 5S using Tapatalk
Land rover ile bi bagi var mi bilmem ama 2005 yilinda uretimi durdu iflas ettler. En son cinliler aldi ve "roewe" adiyla yeni otomobiller uretmeye basladilar. Ulkemizde yok bu marka.
bizim ülke şartlarında otomobili almak değil yaşatmak önemli olduğundan dolayı tofaş şahin serisinin ikinci elini 12-13000 liralara satıyorlar ondan daha sağlam olan lada samara gibi otomobiller 2000-3000 lira ladalar bakımsız haldeler tofaşların heryerine birşeyler takıştırdıkları için temiz halde gibi duruyorlar, bu çok kötü tabi ikinci el konusunda kötülüğü yollarda iyi araba kalmayacak olması sıfır alanlar da benim gibi on sene binecek olduğundan yedek parça servis derdinden anlayan usta gibi şeyler sebebiyle piyasada bol bulunan modellere yöneliyor halbuki piyasada çok müthiş otomobiller var mazdalar nissan lar yani araba iyi ama bir aynası kırılsa hem muayeneden geçmiyor hem yedek parçası üç ayda zor geliyor, rover ingiliz otomobili ingilterede yaşasak hyundai ye değil rover a binerdik mesela. bir dondurma firması lamborghini veriyor ya o arabanın yıllık vergisi 19.714 lira kim verecek o kadar vergiyi ona? hadi adam dondurmayı yedi arabayı kazandı diyelim tamam depoyu doldurur gezer eyvallah ama o arabayla avm ye sinemaya gitse otoparkta bir güzel çizerler hadi kapının önüne çekse biri gelse tamponu kırsa gitti işe aha gitti, ustaya mı gidecek ? servis nerede? tamam garaja koysun dondurma yiyen adamın garajı altı aylık vergisi için bir sene çalışsam para yetmiyor, 100km de 16-17 litre yakınca lpg taktırılmazki lamborghini ye, sesi sebebiyle polisten ceza yemeniz bolca radara girmeniz altını sürekli sürtmeniz eksoza alt takıma zarar vermeniz muhtemel. Halbuki bu dondurmacı firma lamborghini yerine clio yada accent falan versin yenir o zaman o dondurma ama yemeye korkuyorum şu an o dondurmayı şeytan dürter çekilişe falan katılırım sonra hayatımız söner reklamı çıkınca kanalı değiştiriyorum, Jessica Alba eskiden görünce bakardık böyle Allah özenerek yaratmış şimdi karıyı görünce siyah zeminde turuncu boğa karbonfiber aynalar geliyor aklıma başka şeyler düşünüyorum kaçıyoruz, sat demeyin çünki sıklıkla araba alıp satıp sürekli araba değiştiren değil aldığı arabanın huyuna alışıp uzun süre binen birisi olduğum için satamamda, Türkiye şartları böyle, lamborghini kötü arabamı? değil... müthiş bir mühendislik harikası.
1990 yılında bir 76 model Hacı Murat 124 almıştım 10 milyona , etraftan arabanın elimde kalacağını ve hurdaya atacağımı söylemeye başladılar bende zaten sürücülüğü pişirmek için almıştım ve 10 ay sonra 16 milyona satıp 86 şahine geçiş yaptım . Geçen hafta Kahramanmaraştan bir arkadaşla telefonla konuştum ve bdnim Hacının hala hayatta olduğunu ve iman gücüyle yürümeye çalıştığını öğrendim , demem oki yerli ve parça desteği olan araç başka. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
Aynen beni de ştayn dürtüyo, kaç gündür çubuklar cebimde göndersem mi göndermesem mi kararsızım...!:RpS_rolleyes::RpS_razz:
pühoo 110000tela vergi verecekmiş arabayı kazanan ablamız detaylar linkte bizimkiler bir fren balatasına 180 lira vermek istemezken hemde LAMBORGHINI GALLARDO kaç lira, kazanan kaç lira vergi ödeyecek ? çekilişi, kampanyası, çekiliş sonuçları, çekiliş sonucu, çekiliş sonuçları, çekilişler, kampanyalar, yarışmalar