Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Siz Olsanız Hangisini Tercih Edersiniz ?

'Otomobil Danışma Bölümü' forumunda i20 Troy tarafından 17 Haziran 2014 tarihinde açılan konu

?

Siz Olsanız Hangisini Tercih Edersiniz ?

1. Linea classic 1.3 Mjet Active Plus

2.4%
  2. Linea Urban 1.3 Mjet +ESP

2.4%
  3. Linea Urban 1.6 Mjet + ESP

19.5%
  4. Accent Blue 1.6 Crdi Mode Plus

70.7%
  5. Accent Blue 1.6 Crdi Mode

4.9%
  1. i20 Troy

i20 Troy Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    125
    • Linea classic 1.3 Mjet Active Plus
    • Linea Urban 1.3 Mjet +ESP
    • Linea Urban 1.6 Mjet + ESP
    • Acent Blue 1.6 Crdi Mode Plus
    • Accent Blue 1.6 Crdi Mode

2. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Anket oluşturuldu. Konu onaylandı :RpS_thumbup:

3. i20 Troy

i20 Troy Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    125
    Eyvallah Ersinim...

4. i20 Troy

i20 Troy Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    125
    oy kullanan arkadaşlar donanım, yol tutuş, motor vb. hepsini kıstas ederek verirlerse çok memnun olurum...

5. onlycihan

onlycihan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    132
    Ad Soyad:
    Cihan Taşkıran
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    selim bey ben de geçen ay 1.5 dizel 2008 team eramı satıp 2009 1.3 m-jet linea emotion aldım motor gücü hariç her açıdan bu araçtan memnunum frenler süspansiyonlar yakıt vs. blue larda çok güzel ama yeni linea urbanlarda özellikle 1.6 olanları gayet iyidir her konuda tatmin eder ama lineaların eski makyajsız olanları gözüme daha bir yakışıklı geliyor orası ayrı:)
    blue tasarımı daha güzel lineadan ama bana içi çok dar geldi eraya göre yoksa imkanım olsa almak istediğim araçlardan biridir eradan sonra imkanım lineaya yettiği için aldım ve de şu anlık memnunum

i20 Troy bunu beğendi.
  6. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    linea kötü bir araba değil zaten acayip satılan piyasası olan bir araç tercih linea olacaksa 1.6 mjet düşünün bence. Abimde 1.3 mjet doblo var ucu ucuna yeten bir motor o agırlıklara.

blue ya gelince ben tasarım olarak begeniyorum tercihim blue olurdu sanırım. bilmediğim iyiyi alana kadar bildiğim kötü daha iyidir derler. marka değiştirmek kolay iş ama usta bulmak mesele

i20 Troy bunu beğendi.
  7. fatihsevim

fatihsevim Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    506
    Ad Soyad:
    Fatih sevim
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Sonata (1995-1998) Y3
    Geçtiğimiz pazar günü babamın 2.0 tdı passatla adapazarı civarında otobanda sol şeritle 185 km+ hızla bir tane 06 plaka beyaz accent blue den selektör yedim orta şeride geçtim ve blue kapattı gitti bu durum dan sonra blue üzerindeki fikirlerim değişti bence blue oyumu kullandım :)

i20 Troy bunu beğendi.
  8. i20 Troy

i20 Troy Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    125
    Benim de aklım çok karışık... Linea çok tutulan ama söylenenlere göre çabuk dökülen bir araçmış... Ama 1.3 mjet i tanımayan zaten yok... 1.6 mjet nasıldır pek bilmiyorum ama 1.3 mjet in şehir dışında ekonomikliğine şahit olmuşluğum var ki araç ağırlıklı olarak şehirlerarası kullanılacak...
    1.6 Crdi nin test sürüşünde fazlası ile tatmin oldum ama fiyatı ve Hız kontrol olmaması Mode Plus seçeneğinde beni üzüyor... Blue nun iç hacim ölçülerine bakmam gerekiyor... Sanki lineanın koltukları daha gneiş gibi duruyor... Tabi linea da ince uzun bir araç...

Herkesin her türlü fikrine açığım arkadaşlar.... Bu araçlar hakkında tecrübesi olan, düşüncesi olan herkes lütfen olumlu olumsuz yazarsa memnun olurum...

9. Önal

Önal Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    479
    Ad Soyad:
    Önal
    Yaşadığınız Şehir:
    39-KIRKLARELİ
    Araç Modeli:
    VW
    1.3 linea hiç gitmiyor motor sağlam ama performans yetersiz tamam ekonomi aracı bunlar ama ben beğenmiyorum motoru, fiat ayrıca yürüyen aksam vs genel olarak en dandik araç dacia dan daha zayıftır bu konuda.. blue ya gelince hız sabitleyici olmaması ve aşırı gereksiz kuvvetli motoru o kasayı kuş gibi uçuruyor ben olsam ikisini de almam ama 1.6 linea biraz daha mantıklı gibi servisleri acayip ucuz fiatın ama benim mantığıma göre binilmez araçlar.. ne amaçla kullanacaksınız fiyatlarını da bilmiyorum araçların ama ben olsam ikisine de para vermem..

i20 Troy bunu beğendi.
  10. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Linea Emotion plus paketlisi olsa durum farklılık kazanabilirdi.

i20 Troy bunu beğendi.
  11. i20 Troy

i20 Troy Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    125
    Önal ağırlıklı olarak şehir dışında kullanılacak... Bagaj faktörü önemli... Genelde limitlerde kullanılacak... Uzun yollarda hız sabitleyiciye ihtiyaç duyuluyor... Bu yüzden önemsiyorum... Tabikide olmazsa olmaz değil... Senin tavsiye edeceğin model var mı... Sedan olacak... Dizel benzin varsa lütfen belirt...

Erkan hocam emotion larda bayağı bir fiyat farkı var... dolu paket bayağı kadife koltukları da çok hoş duruyor ama fiyat... arayı kapatmak gerekiyor...

Şu anda 2. ellerine bakıyorum bu modellerin... Linea Classic 2013-2014 modeller ağırlıklı olarak 30-35 civarlarında geziyorken, Blue lar 40-50 arasında km sine göre geziyor... Urban a henüz detaylı bakamadım... Tabi burada 1 liranın bile önemi ortaya çıkıyor...

12. Önal

Önal Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    479
    Ad Soyad:
    Önal
    Yaşadığınız Şehir:
    39-KIRKLARELİ
    Araç Modeli:
    VW
    Fiyat aralığını ve donanım isteğini bilmiyorum ama ben benzinli olarak 1.33 corolla önerebilirim uzun yol için bunlara yakın fiyatlı. linea ve blue dedğiniz için astra vs önermiyorum üst sınıf olarak en ekonomik ve uygunu corolla olabilir onunda eksileri yok değil ama bu iki aracı cepten çıkarır rahat, az da yakıyor ancak yılda 20 30 binler söz konusuysa uygun olmaz bence.

i20 Troy bunu beğendi.
  13. i20 Troy

i20 Troy Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    125
    1.33 corolla aklımdan geçmedi desem yalan olur... Ama aklıma şu da geldi... bu adamlar nasıl bir motor yapmış... 1.33 bizim vergi sistemine göre 300 cc den dolayı 1.6 ile aynı vergiye geliyor bu araç...

14. Önal

Önal Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    479
    Ad Soyad:
    Önal
    Yaşadığınız Şehir:
    39-KIRKLARELİ
    Araç Modeli:
    VW
    Dünyada bizim gibi saçma bir vergilendirme olmadığı için adamlar yapmış ama bize garip geliyor. Benim mantığım donanım olmasın üst sınıf olsun mantığı o yüzden corolla dedim az yakıyor diye söyleniyor eski ksasını kullanan tanıdıklar memnun bu da aynı motor. İçi çok çok geniş bazı kusurları var malzeme kalitesinde ama linea blue ile kıyaslamak mümkün değil tabi onların dizel olması avantajı var. Çok aşırı km yapmayacaksanız b sınıfı aracın kahrını çekmeyin derim sırf 3 5 kuruş az yakacak diye.

i20 Troy bunu beğendi.
  15. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    yolda giderken birçok accent blue görüyorum o otomobillerin arka tarafları ufak bir yol yamasından geçince falan neden öyle birkaç kez sallanıyor, çok yaylanıyorlar, arka süspansiyonda bir sıkıntı varmı ki bunu merak ediyorum dolayısıyla accent blue ya ısınamadım gitti, estetik açıdan çok güzel ama aksesuarı olsun vs olsun.

linea yı tofaş a karşı antipatim var ondan dolayı sevemedim 1.3 multijet olan serileri her yavaşlamada 1. vites istiyor diyorlar yeterince seri bir araç değil. 1.6 olanları da diğer 1.6 aynı sınıftaki otomobiller gibi linea nın öne çıkan çok bir ayrıcalığı yok. Dışarıdan bakınca 3 oda bir salon kocaman araba ama 7 kişi bin git.

ankete yanıt veremedim yauw:(

megane 1.5DCI, pejo 406, getz, era, clio symbol hatta 1.6 fiat tipo ları görerek bu günlere geldiğimiz için mi böyle bakıyorum ben olaya?

i20 Troy bunu beğendi.
  16. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    fiat lineanın hangi serisiydi bilmiyorum 1,3multijet motorlu sanırım 2011 modeldi kaskodan ikame araç olarak vermişlerdi 4 gün zor dayandım. tam bir kabustu diyebilirim. konuyu tam olarak okumadım ama linea mı bluemu derseniz kesinlikle blue derim. ama ağırlıklı olarak şehir dışında kullanılacağını yazmışsınız. ben olsam en kötü c sınıfı hatta imkan varsa d sınıfı bir araç bakardım.

i20 Troy bunu beğendi.
  17. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    kasayı makyajladıktan sonra açıkçası lineadan soğudum.. Görünüş olarak accent daha hoş duruyor.. accentte nasıl 1.3 motor tatmin etmiyorsa, lineada da tatmin etmeyecektir.. o yüzden 1.6 motor daha tatminkar olacaktır.. accent blue biraz daha ağır basıyor

i20 Troy bunu beğendi.
  18. fatihsevim

fatihsevim Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    506
    Ad Soyad:
    Fatih sevim
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Sonata (1995-1998) Y3
    Uzun yol yapılacakmış arabayla o yüzden bence segment yükseltin derim c yada hatta d sınıfı bir araç fazlasıyla tatmin eder sizi uzun yol bakımından zaten sedan bakıyorsunuz demek aile büyük ve bagaj kullaniliyor madem öyle temiz bir d segmenti araçla mutlu olursunuz

i20 Troy bunu beğendi.
  19. kiario63

kiario63 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    25
    Ad Soyad:
    hasan
    Yaşadığınız Şehir:
    63-ŞANLI URFA
    Ben eski bir fiat marea kullanıcısı olarak fiat a tövbe ettim. Binmek bir daha. O arabaya 3 yılda kendi değerinin yarısı kadar para yedirdim. Yine satarken adam olmadı. O yüzden ne alırsanız alın fiat almayın. O ucuzlugun hikmeti sonradan çıkıyor

riocan

i20 Troy bunu beğendi.
  20. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Emotion plus paketinde yok yok. 30-34 bin lira arasi 2010-2011 model 50 bin km altı dizel linea bulunabilir.
    Kimileri beğenmez belki ama donanım ve parasina göre iyi araba. linea düşünsem sadece ve sadece Emotion plus donanımlı düşünürdüm.

Yukaridaki ankete görede tercihim mode plus Blue :)

i20 Troy bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş