herkese merhaba. Olmuşla ölmüşe çare yok ama yinede danışmak istedim. Iki gün önce admire dizel 2006 aldım. Düz on beşe.yalnız şöyle bir durum var araba 300 binde. Ticari bir geçmişi yok onu biliyorum gerçi korsan olarak çalıştırıldımı bilmiyorum. Alırken 30 senelik suzuki ustasına gösterdim. Alınır dedi. Bir parça değişen ıki parça boya var. Tur da atmıştık biraz alabilirsin dedi fakat seneler boyu benzinli kullandım alışkın olmadığımdan mıdır nedir bir tuhaf geldi sanki sesi çok arabanın.100 e gelince titriyor bir de kalkışta titreme var özellikle yokuşta. Baska bi problem sezmedim. Hem bunlardan dolayı hemde kilometresinden dolayı yaza doğru elimden çıkarmaya mı baksam yoksa binilir mi uzun zaman. İşi bilen abilerimizden ve değerli kardeşlerimden görüş bekliyorum. Saygılar
Aracınız 3 silindirli olmasından dolayı ve dizele alışık olmadığınızdan dolayı ses biraz yüksek gelebilir. Ama zamanla alışırsınız. Aracınızda herangi bir sorun yoksa neden yaza doğru satacaksınız ki?
Arac 3 silindir oldugu icin titresim ve motor sesi normaldir yuksek hizda asiri titreme varsa balans ayarina baktirmakta fayda var 300bin biraz fazlaymis elden cikartmak sizin tercihiniz aracin sikintisi yoksa ve sizin ihtiyacinizi karsiliyorsa niye satasinizki
ihtiyaç olarak karşılayacak gibi duruyor en çok bu modelleri önerdiler.Benimkisi kuruntu şimdilik herhalde )
Kullanın hocam kullandıkça alışırsınız, ihtiyaciniz karşıliyorsa derd edip satmaya gerek yok. MB860 cihazımdan gönderildi