Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

siz ne düşüyorsunuz

'Otomobilinizi Tanıtın' forumunda Gokhan12 tarafından 24 Ocak 2015 tarihinde açılan konu

1. Gokhan12

Gokhan12 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Gokhan Dokuyucu
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.5 CRDI (2003-2005) LC
    herkese merhaba. Olmuşla ölmüşe çare yok ama yinede danışmak istedim. Iki gün önce admire dizel 2006 aldım. Düz on beşe.yalnız şöyle bir durum var araba 300 binde. Ticari bir geçmişi yok onu biliyorum gerçi korsan olarak çalıştırıldımı bilmiyorum. Alırken 30 senelik suzuki ustasına gösterdim. Alınır dedi. Bir parça değişen ıki parça boya var. Tur da atmıştık biraz alabilirsin dedi fakat seneler boyu benzinli kullandım alışkın olmadığımdan mıdır nedir bir tuhaf geldi sanki sesi çok arabanın.100 e gelince titriyor bir de kalkışta titreme var özellikle yokuşta. Baska bi problem sezmedim. Hem bunlardan dolayı hemde kilometresinden dolayı yaza doğru elimden çıkarmaya mı baksam yoksa binilir mi uzun zaman. İşi bilen abilerimizden ve değerli kardeşlerimden görüş bekliyorum. Saygılar

2. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Aracınız 3 silindirli olmasından dolayı ve dizele alışık olmadığınızdan dolayı ses biraz yüksek gelebilir. Ama zamanla alışırsınız. Aracınızda herangi bir sorun yoksa neden yaza doğru satacaksınız ki?

3. karamazof

karamazof Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    272
    Ad Soyad:
    fikret
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Arac 3 silindir oldugu icin titresim ve motor sesi normaldir yuksek hizda asiri titreme varsa balans ayarina baktirmakta fayda var 300bin biraz fazlaymis elden cikartmak sizin tercihiniz aracin sikintisi yoksa ve sizin ihtiyacinizi karsiliyorsa niye satasinizki

4. Gokhan12

Gokhan12 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Gokhan Dokuyucu
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    ihtiyaç olarak karşılayacak gibi duruyor en çok bu modelleri önerdiler.Benimkisi kuruntu şimdilik herhalde )

5. Cpt.Price

Cpt.Price Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    121
    Ad Soyad:
    Enes Can
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.5 (2000-2003) LC
    Kullanın hocam kullandıkça alışırsınız, ihtiyaciniz karşıliyorsa derd edip satmaya gerek yok.

MB860 cihazımdan gönderildi

Bu Sayfayı Paylaş