Arkadaşlar 1,5 cdri aracım ile sollama yaparken aracın hızlanamadığını fark ettim aracı durdurup kontrol ettiğimde gaza az basınca siyah dumanlar çıkmaya başladığını gördüm dolayısıyla en yakın sanayide soluğu aldım, usta baya bir baktı sonra bir şey olmadığını şu whürtlerden atarsak duman muman kalmaz diyerek beni yolladı dediğini de yaptım. Hızlanmada falan sıkıntı yoktu azda olsa dumanda azalmıştı lakin Tamda aracımın muayenesi gelmişti tek seferde geçti Tüv teknisyeni tam aracı teslim ederken abi bu gaz yemiyor diyerek ön kaputu açıp benim gaza basmamı istedi bas diyor basıyorum hiç bir gaz verme ibaresi yok sonuna kadar bastım tık yok bende son anda sıkıntı olmasın diye bir deha kontak yapmam gerek dedim bu sefer aldı ama arkadan nasıl duman çıkıyor anlatamam. Neyse bu durumun sebepleri ne olabilir nelere baktırmam gerekir her bir sebep ayrı bir muamma enjektörlere giriştirsem o farklı bir durum EGR desem oda farklı maf sensörü mü desem vb? öle uzayıp gidiyor bendeki seçenekler sizce arkadaşlar bu seçenekler neler olabilir?