https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley14.gifsivasta veya kayseride bildiğiniz iyi servis varmı?ana (yetkili) servis olması şart değil.İyi bir ustada olabilir.Malum yetkili servisler çok pahalı diyorlar. Aracın sorunu ön teker bilyadan ses geliyor.Benzinden tüpe geç geçiyor. Yağ eksiltiyoor vs. vs.
Içten yanmalı motorlarda yağın temel görevi motordaki toplam sürtünmeyiazltmk ve srtünen paraçları aşınmaya karşı korumaktır. Pistonlar, segmanlar ve motorbluğu arasında sürekli olarak bulunan bir miktar yağ motordaki her bir patlamada az bir miktarda yanar ve yanmış yağlar egzoz gazları ile birlikte motordan uzaklaştırılır. Bundan dolayı içten yanmalı motorların hepsi bir miktar yağeksltme söz konsu olabiliyor...ama 2 litre galiba biraz fazla gibime geldi.ayrıca 135 bindeki bir hyundai neden yağ eksiltirki anlamam.motorun aracın performansında ve yatta egzotundna siyah duman filan atma varmı???
çubuğu çıkarın temizleyin.sonra takıp seviyeyi kontrol edin.iki tane nokta var onların arasında ise sorun yok azsa yağ ekleyin. ben 2500 km önce 1 lt ekledim yine eksildi 1 lt daha ekledim.
işte bende bir anlayana baktırıyım diyorum.Motor seside biraz gürültülü çalışıyor. İşallah motor bitmiyordur. Egzoz rengine bakmadım. Yarın bakarım .Hangi renk normal.
beyaz olmalı sağlıklı motorun işareti ama motor ısınınca bu dumanda gözükmemeli. siyah yada mavi renk olursa servise baktımalısınız..
teşekkür ederimde kayseri ve sivas yakın Yozgatta zaten yoktur.servis olmassada yan servis dedikleride olur.
merhaba arkadasım gel ben sana kayserı de bılgıc otomotıvı tarıf edeyım bı gıt 5.cadde 62. sokak ben sureklı bakımı orada yaptırıyorum fıyat da uygun en onemlısı ıse ıscılık memnun kalacagını umıt edıyorum.
kardeş kayseride uygun fiyatlı büyük servis var sanayide 60000 bakımı büyük bakımı 333 tlye hallettiler bide üstüne üstelik sol ön teker bilyasını ve sağ salıncağı değiştirdiler memenunum yani servisin adını getiremedim devlet su işlerinden girince 2. caddeden sola dön orda büyük hyundai servisi var kocaman tabelası var zaten görürsün ayhan usta adamın ismi
yok baba adı bilgiç değil öğrendim az önce tümoto hyundai ayhan oruç usta yeni sanayi sitesi 5. cad. 60. sok.
kardeş eskiden yetkili servismiş ama yetkisini elinden almışlar neden bilmiyorum ama sanayide orjinl yedek parçalarını satan arkadaşım olur o başka yere gitme dedi hyundai inotodanda orayı önerdiler yani başka yere gidip arabana yazık etme sen bilirsin yinede ben çok titizimdir...