sayın yöneticiler sadece bizim forumda bi konudan başka konuya geçerken cormex diye bi sayfa açılıp duruyor bu biz zahmet araştırımısınız çok rahatsız edici bi durum
Merhaba, 2 bilgisayarda denedim dediğiniz gibi bir sorun yok. Sizin bilgisayarınıza başka bir yerden virus bulaşmış olabilir.
başka sitelerede giriyom böyle sorun yok sadece bizim forumda var hatta bu konuyu yazdım yazdığım gibi hemen cromex diye bir ürün sayfası açılıyor ayrıyeten dünde bu açılan sitenin reklamı vardı forumda Düzenleyen : ertanna
Ara sıra reklam bende de cıkıyordu. Hatta bazen öyle abartıyorlardı ki yeni bir sayfa actıgımda yeni bir reklam penceresi olusuyordu. Bende en sonunda engelledim. Ama yakın zamanda herhangi bir reklam engellemesi olmadı.
Cromex akıllısı google reklamını sayfa yüklenince popup şeklinde otomatik açılacak şekilde ayarlamış ve de reklama tıklanmıyor. Reklamı google'a bildirdim. Ama uzun süredir de karşıma çıkmadı. Bu reklamlar konu içeriğine göre geliyor. chip tunning, modifiye, performance box gibi kelimelerin geçtiği konularda görünüyor genelde. Düzenleyen : Emrah
Arkadaşlar mozilla kullanın.Tavsiye ederim.Bende hiç bir uyarı yada pop-up açmadan, sayfaya girebiliyorum
bende şimdi bişey farkettim.kullanıcı adımı ve şifremi dogru girmeme ragmen yanlış uyarısı aldım 5 defa denedin olmayınca sayfayı kapatıp tekrar açtım hemen girdi.bence sitede bi virüs var gibi
cormex yurtdışı menşeili bir sayfadır. Bu site ile reklam dahi olsa alakası yoktur. İhtimali yüksek bilgisayarınızda TROJEN var. Temizlendiğinde böyle bir sorun olmayacaktır. Ayrıca IE X yerine Firefox-mozilla + google chrome + Safari gibi farklı Internet gezginlerini deneyiniz. IE X saldırıya çok açık bir GEZGİN dir. Düzenleyen : Ogun