2008 1.6 erabamda arıza ışığı yanıyordu. Ben Lpg'dendir diye önemsemiyordum. Bugün baktırdım "P0563 Sistem Voltajı Yüksek" mesajı olduğunu anladık LPG ci Oto elektrikçiye gitmem gerektiğini söyledi. Oto elektrikçi aküye bir alet bağlayıp voltajı kontrol etti. Değerlerin normal diyerek gönderdi. Ancak Akşam gene ışık yandı. Sorun ne olabilir?
Hyundai servis bile konuyu çözemedi başka bir zamana erteledi. Teknik bilgisi iyi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum. Araç Sistem voltajı Yüksek ve Sistem voltajı düşük hata kodları veriyor.P0501, P0563
alternatör veya alternatör kayışında arıza olabilir. bu p0561 hata koduyla alakalı durum. araç hız sensörüne bağlı hatalarda (sensör kablo demetinde, kötü elektrik bağlantısı veya motor kontrol modülü nde ) p0501 hata kodu verir. hyundai servis bu hataların altından rahatlıkla kalkması lazım.
Servisin her halükarda sorunu çözmesi lazım. ama bence voltajdan kaynaklı bir sorun varsa büyük ihtimal sorumlusu şarj dinamosunun konjektörüdür.
Yorumlarınız için teşekkür ederim Sayenizde kafamda bir fikir oluştu. Triger seti v kayışı alternatör kayışı (kayışların tamamı) değiştirmiştim. Değişimi özel bir serviste yaptırmıştım. Altörnatör kayışıyla alakalı bir sorun olabilir mi? Arıza kodlarını notlarımdan tekrar baktım P0563 : Sistem Voltajı Yüksek, P0561 Sistem Voltajı düşük imiş.
Kodlar üreticiye göre değişir, sizin baktığınız yerdeki karşılıkları tam olarak doğru değil. P0561 kodunu hyundai/kia voltajda 2,5Volt'luk ani düşüş yada artış sonrası yakar. P0563 kodu ise voltajın düşük yada yüksek olduğu anlamına gelir. Bu durumda alternatör / alternatör - akü arası kablo / ana röle kontrol edilmeli. Mümkünse voltmetre/avometre ile yolda voltajı takip edin, hangi koşulda düşüyor yada artıyor. Bunlarda bir sıkıntı yoksa ECU içindeki voltajı ölçen entegrede problem var demektir, onarımı sanırım mümkün değil ama yazılım ile ilgili hata kodları kalıcı olarak iptal edilebilir.
Sayın Yönetici MSC ; "Bunlarda bir sıkıntı yoksa ECU içindeki voltajı ölçen entegrede problem var demektir, onarımı sanırım mümkün değil ama yazılım ile ilgili hata kodları kalıcı olarak iptal edilebilir. " demiştiniz. Dün P0563 ve P0561 Hata kodları şikayetiyle aracımı HYUNDAİ SERVİSE bıraktım. aracı 1 GÜN onlarda kaldı. Tüm gerekli kontrolleri yaptık. Parça değişimi olmadı dediler 100 TL İŞÇİLİK Verdik. Sonuç ; Eve gelirken ışık gene yandı Yukarda bahsettiğiniz konu nasıl yapılır Biraz açar mısınız. Not Burada yazılanları Hyundaidaki Teksiyene gösterdim. Belki işine yardımcı olur dedim. HYUNDAİ BİLE SORUNU ÇÖZEMİYOR SA ne yapmam lazım ÇOK fena bir şekilde araçtan soğudum.
Servisin yaptığı iş garantilidir, tekrar servise götürmeniz gerekiyor. Araçtan soğucak bir durum yok, sonuçta bir arıza herkesin başına gelebiliyor.
Benim bu konuda Hyundai ikinci gidişim. Allah nasip ederse önce bu sorundan sonra Hyundai den kurtulacağım. Ancak en yetkili firmaya SERVİSE gitmişim. aracım 1,5 gün onlarda kaldı. Tamam denedik oldu dediler Daha eve gelmeden 10 km olmadan gene check ışığı yandı. Aküyü değiştireceğim (Serviste de Aküyü değiştirsen iyi olur demişlerdi.) Işığı söndürüp tekrar deneme yapacağım. Görüyor musunuz. Müşteri kendi sorununu kendisi çözmeye çalışıyor. Gel de Soğuma...
Haklısınız ama bir bedel ödediniz, bunun karşılığını almanız gerekiyor. Ayrıca yetkili servis ile ilgili şikayetinizi Ege Bölgesi bölümünde paylaşırsanız diğer arkadaşlarada yardımcı olursunuz.
Servis e verdiginiz paranin hakkini sonuna kadar arayin ve alin. Araha bu bozulur elbet heleki elektrik elektronik olarak daha olasi. Bunu beceriksiz bir servis yuzunden hyundai den kurtulayim a getirmeniz bence hos olmamis. Cok zor gibi gorunen elektirik ve yazilim hatalarinin aslinda komik bir cozumu vardir tapatalk ile yazdim imla hatasi olabilir.
Uzun uğraştan sonra Servis Şarj dinamosunun değişmesi gerektiğini söyledi. Kendi araçlarındaki şarj dinamosunu deneme amaçlı benim aracıma takmışlar Kullanın Test edin dediler. Araç arıza ışığını yakmıyor. Ancak Yeni şarj dinamosu 910 TL + 250 TL işçilik MALİYETi olacağını söylediler. Sizce ne yapmalıyım. Moralim çok bozuldu. Yukardaki bedele katlanıp Şarj dinamosunu değiştirmeli miyim ? Yoksa Kendi Şarj dinamomu taktırıp dışarıda bir çözüm mü aramalıyım?