Oncelikle herkese merhaba.2002 model 1.3 ls hyundai accent marka aracim var. Fabrika cikisi aracta sis fari yok. Ben internetten alip taktirmak istiyorum yalniz elektrikci arkadas sis farlarinin takilacagi yerde soket falan var mi yoksa yeniden tesisat mi dizilecek dedi. Bende baktim falan ama anlamadigim icin soket falan da goremedim(belki de zaten yok).daha once bu marka aracina sis fari taktiran arkadas varsa yardimci olsun lütfen. Aracin konsolunda sis fari dugmesi var hatta isareti de var ancak haliyle aktif degil.simdiden sagolun. Hepinize kazasiz belasiz gunler dilerim...
aynı durum bendede var 40 liraya tanesi sis farı alıp taktırtmayı düşünüyorum elektrikcide ama sistem var mı bilmiyorum.buz çözme düğmesinin yanında düğme var basınca ışığı yanmıyor ama tamponda sis farı yeride var düğmede var
Orijinal sis farının tırnağı kırıldığı için sis farının teki için 25 TL fiyat almıştım(zam gelmediyse tabi), yan sanayiydi. Sis farı lambası için ise fiyat aralıkları geniş ben 15 TL'ye H27 tipi ampül aldım.
Tesisat olduğunu sanmıyorum. Baştan tesisat çekilecek 2 adet sis farı ,ampulleri,tesisat kablosu role ,sigorta, düğme gerekli malzemeler.Bende yapacağım ama benim arabanınkiler çok pahalı.
bencede yoktur. O zaman onun isi fazladir. Anlasilan zamanin genis oldugu bir doneme kalacak.ben biraz arastirdim da ampulu haric 50 tl den asagi yok.30 da ampuller olsa. Tesisati falan 200 u gecer herhalde
Aliexpresste bulabilirsiniz ama ben ordaki led sisleri merak ediyorum. Aydınlatma yeterli mi yoksa çok mu vasat durumda? SM-N910H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aslında öyle aynen güzel olur ama Türkiye'de ben denk gelmedim hiç daha. Bi alıp denemek lazım aslında. SM-N910H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dün sanayide xenon sis sordum elektrikçi 150 civarı bi maliyeti olur dedi. Bende Sağol hayırlı işler dedim çıktım. by MSI