Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Sis Farlarım Calışmıyor

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda SoundCn tarafından 10 Temmuz 2009 tarihinde açılan konu

1. SoundCn

SoundCn Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar Sis Farlarım Calışmıyor Gecende Akü Bitmişi doldurdum taktım ve sisler calışmadı bazende Devir Saati Calışmıyor tutukluk Ediyo devir bazen yukarı cıkıyor bazen araba calıştıgında hiç yerinden oynamıyor ama hız göstergesi oynuyor Sis lambaları İse Tusuna Basıgımda yeşil ısık yanıyor Ama Sisler Acılmıyor Kaputun Alındaki rolelerin teki ısınıyor Arkadaşlar lütfen yardım Araba 14 ünde muayneye gidicek tek eksigim sis farım la devir saatim Ve bende 150 ytl var oda muayne harcı

2. Turgay

Turgay Yönetici

Alınan Beğeniler:
    68
    Ad Soyad:
    Turgay ÖRSBAŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Konu açarken başlığın konu ile alakalı bir şekilde açılmasına özen gösterelim lütfen.
    Başlık tarafımdan değiştirilmiştir.

3. BaDBoY27

BaDBoY27 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    gelecek cvpları merakla bekliyorum benımde ön sisler çalışıyo ama arka sisler çalışmıyo düğmesine basıyorum ışığı yanıyo ama sisler yanmıyo ???

4. ser41

ser41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Sis farlarının sigortası aracın içinde solda.Kaput kolunun orda.Sigortaları kontrol edin.eğer sigortalarda bişey yoksa ampüllere bakın.Sis farlarını ampülleri zor değişiyor.Eğer ampüllere bakacaksanız farları sökün.
    1: sinyal farlarını yıldız vida ile fardan ayırın
    2: farları tutan iki tane sinyal yerinde,bir tane farın radyatörtarafında civata var.Civataları sökün,far motoru ve far besleme soketlerini çıkarıp farı yerinden alın.
    3: farların altında sislere ulaşmanınzı sağlayacak koca yer var.Sislerin arka kapakları çevirmelidir.Saat istikametinin aksi tarafınakapakları çevirerek çıkarın ve ampülleri kontrol edin.
    Düzenleyen : ser41

5. ser41

ser41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sizde arka sis sigortalarını kontrol edin.Arka sislerinkide aynı yerde.Olmazsa ampülleri kontrol edin.

6. Misafir

Misafir Guest

Sigorta Problemi Kullanım Klavuzundan Bilgi Aldıktan Sonra Sigorta Kutusunun Kapağında Kodlar Yazar Klavuzdan Bakıp Hangi Sigorta Yanmış Bakabilirsiniz..

7. kemkem

kemkem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    slm kardeşim geçen hafta benimde sisler yanmıyodu ikiside... sigortadan sandım ama deilmiş... ampuller patlamış... sevise gittim ikisi aynı anda nası patlar diye... biri patlayınca bi süre sora ötekide patlıyomuş.. pek anlam veremedim ama öle dediler... serviste sis ampullerine önlere çiftine 60 arkadalara 20 dediler... ama önleri dışarda ikisini 20 ye yaptırdım... çokta güzel oldu

Bu Sayfayı Paylaş