Arkadaşlar merhaba... Benim aracın sis farı inanılmaz derecede ayarsız... nereden baksanız 10m yüksekliğe vuruyor... Buda kullanılmaz hale getiriyor tabiki... Bunu ayarlamak mümkünmü acaba? Accent Milenyum sis farlarında yükseklik ayarı varmı? Varsa nasıl yapabilirim?
hmmm.. bi düşünelim.. aslında bağlantı vidalarından ayarlamak mümkün olabilirhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley13.gif
Bugün baya bir bakındım... İmkansız gibime geldi... Komple tamponu sökmekte istemedim... Birkaç vidayla felan oynadım ama... II Ih... Olmadı... Hakkımıza razı olacağız artık napalım
onu far ayarı yapan bir yere götürün halladersiniz.. benim sis farlarınada önceki aracımda ayarsız diye hafif kusur yazmışlardı
teşekkür ederim... beyaz ampülleri takalım da gideceğiz artık napalım... Millet xenon sanıp saygıyla anacak yoksa bizi...
aracı liftte kaldırma gibi bi şansınız varsa yada kanalı olan bi yer mumkünse oda olmadı ama biraz kırliidir altına yatarak anca düzelte bilirsiniz tampona tutturulan vidalardan hariç yuksekli ayarı yapmak için küçük bi vida var onu bulmanız gerekli
hmmm... Altına çook kez girmem gerekti kirlilik neyse de, sis farlarının hemen altında kapak kullanılmış... Klemens gibi birşeylerle tutturulmuş tampona... Sanırsam onu kırmam gerekecek... Bilgi için teşekkürler... Artık birdahaki haftasonuna altına gireceğiz napalım :d