2005 getzlerde kullanılan sis lambasının ampul modelini bilen arkadaşlar yardım edebilirler mi?? 4350 yada 6000K beyaz ampul takmak istiyorum Düzenleyen : halitcelep
slm tanıdıgınız arkadas accent era icinde xenon sis temin edebilir mi.. fiyat ne kadar fark eder.. bana 210 ytl fiyat verdiler..
Merhabalar. Yeni göğüs Getz aracımın sis farlarının lambasını beyaz yananla değiştirmek istiyorum. Fakat bulamadım. mümkünse daha fazla ışık veren ve beyaz yanan varsa nerde bulabilirim ? H27 modeli lambalar. Sis farlarına xenon taktırmak taraftarı değilim...
h27 mtec ampul takabilirsin..ama sisler beyaz olduğu zaman amacından tamamen sapar..çünkü beyaz ışık siste size fayda sağlamaz..sarı ışık sis içindir ve sis oldugunda size çok avantaj sağlayacaktır..
Öyle ama sanırım getz sis farları sisi delici değil dağıtı özellikte. Normal farlarım xenon 8000K olacağı iiçn siste gerekli işi görür diye düşünüyorum...
Boşver bence hiç sislere takma.Farlarda xenon olcağı için sislere beyaz taksan bile xenonun yanında sarı gibi kalıcak.Bırak sarı kalsın sisli havalarda kullanırsın.
Merhabalar. Bugün arkadaşıma İst/ Aksaray oto parçacılarında H 27 Mtec marka 2 adet ampul aldırdım. Arayıpta bulamayanlara yardımcı olmak babında sizlerle paylaşmak istedim...
Ceyhun aslında bugün Mtec 8000K H4 uzun/kısa beyaz yanan alıcaktım. Ama 300 $ fiyat verdiler.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif Bana çok geldi, orjinal Japon malı ama yinede çok. Bugün yeni ön plaka sacını aldım, ruhsat daha çıkmadı. İç aydınlatma ve plaka aydınlatmasınıda beyaz yapıcam lambalarını buldum. Sanırım xenon biraz bekleyecek.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley23.gif
Ben mavi admire konusuna yazdım.Bugün bi xenon sordum 55wattır büyük ihtimalle 8000k dediler.Orda honda vardı ona takmışlardı.Hasta oldum.uzunları falan çok güzeldi kısalarda oldukça hoş bi ton rengi vardı 350ytl dediler.2 yıl garantisi varmış.Markası duyulduk bişey değildi.Bu arada burdada birçok esnaf artık etiketlere YTL deil $ olarak yazıyolar.
Aldımı bir defa almak istiyorum. Farklı markalarda ise fiyat olarak 240- 300-350 lira dedi. Uzun kısa beyaz yansın istiyorum daha orjinal bir görünüm olur. Kime diyorsam hep Mtec alabiliyorsan al diyorlar. Garantisi + faturası herşey içinde fiyat sordum.
Sonuçta elektorinik malzeme şans işi.Arkadaşımın cooperda philips vardı.Bense 106ya çin malı aldım 1yılda garanti kopartmıştım.philips'in 4/1 fiyatıydı ozaman.Arkadaşımınki benmkinden önce geberdi.Şuan çıkarttı xenon sistemini değiştirdi.Ben ise parayla sattım sattığm arkadaş hala daha kullanıyo.Bu işler biraz şans aslında sonçta hepsinde 2 yıl garanti veriyolar.Eğer ayarlayamazsan hesabınada uygunsa ben yardımcı olabilirim sana.Faturayı garantiyi onaylatır gönderirim sana. Düzenleyen : hundahaiyi