Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

sıralı sistem lpg'li araç benzin harcarmı

'LPG Sistemleri' forumunda zekibir tarafından 28 Temmuz 2010 tarihinde açılan konu

1. zekibir

zekibir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    zekeriya aydoğan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.3 (2000-2003) LC
    arkadaşlar atiker sıralı taktırdım geçen hafta yola çıktım arabada yarım depo benzin vardı 1300 km. yol yapmışım yolda bi sefer gaz bitti benzine geçti 5 km gitmedim bile hemen gaz doldurdum istanbula geldiğimde benzin göstergesi çeyreği gösteriyor bu normalmidir sizce yoksa benim lpg ayarlarındamı sorun var

2. erasser

erasser Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    çeyrek depo benzinmi yedi yanihttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif
    peki lpg nasıl yaktınız belki sıralı sistemde çekiş çok aşagıya düştügünde lpgden benzine geçmiştir

Düzenleyen : erasser

3. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    bence ayarlarınızda bir sorun var uzun yolda hiç benzin harcamaması gerekir. sadece ilk çalıştırdığınızda gaza geçene kadar benzin harcıyor.

4. zekibir

zekibir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    zekeriya aydoğan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.3 (2000-2003) LC
    aynen öyle bende öyle düşündüm atikere götürüp kontrol ettireyim tşk ederim.

5. huyndaimurat

huyndaimurat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    benzin göstergesindeki yarım depodan çeyrek depoya geçiş bence sizi yanılgıya düürüyor. benzin yakmamışsınızdır. bence merak etmeyin. şöyle ki gidin 5 tl. benzin alın yine yarım depo gösterir. başıma geldi oradan biliyorum.

6. dogans44

dogans44 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aynı sıkıntı bende de var, 20 tl lik benzin aldım bir kaç günde lamba yandı, şimdi direkt yanıyor.

7. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    sıralı sistem lpg sadece araç ilk çalıstıgında 1 dakika kadar benzin harcaması gerekmektedir yolda giderken benzin harcamaz sadece araç motorunun ömrünün kısalmaması için ilk çalısmada benzinle çalısır ve sonra lpg ye geçer sonra hiç benzin yemez sizin lpg kitinizde bir problem olabilir , yada lpg bitip benzinle gitmiştirhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

8. bsdera

bsdera Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Serdar Dundar
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Ben de çok denemiştim zamanında, BRC sıralı sistem ile. Uzun yolda arabayı stop etmeden gitsen bile az miktar benzin harcaması vardı. Hata yapmayan yol bilgisayarım, benzin menzilini devamlı düşürüyordu. Aynı şekilde depo göstergesi de aşağıya doğru azalıyordu. Sanki lpg nin yanında az miktar benzin harcıyormuş gibi gelirdi bana.

9. nacibaspinar

nacibaspinar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    açıklama bu bende de aynı şey oldu ama sebebinihuyndaimuratyazmış azıcık benzin al gösterge düzeliyor ben bu şekilde 2000km yol gittim hep dediğim gibi oldu. bi ara benzin bitti diyodu ama yarım depo benzin vardı az bişey benzin alınca normale döndü kontağı açıp kapatmak yetmiyor bu arada.

10. kopuq

kopuq Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benzer bi konuyla bnde karşı karşıyayım atiıker lpg kullncsym depo full ama 30 tl aldgm benzn 10 gün gitmıo gazdan çok benzin alıyorum ne ypmam gerekır bu durmda.. saygılr..

Bu Sayfayı Paylaş