Herkese mrb.buda benm admırem 2004 1.3 lpg yeni taktırdım 97.000 km olmak üzere.pek modifiyeli olmasada ehh işte idare edin [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG]
Usta beyaz olsun modifiyesiz olsun 2 önerim olacak eğer imkanınız varsa yaptırabilirseniz iyi olur 1-Direksiyondaki o kılıf yerine dikilebilen deri direksiyon kılıfı uygulasanız değişk bir hava katar 2-arkaya araç renginde ışıklı spoiler ne güzel gider
Sizin arabanın resmini görünce bir kendi arabam sandım temiz bir araç allah kazasız belasız binmek nasip etsin vites topuzu farklı gibi duruyor ayrıca arkadaki hyundai ve accent yazısını biraz uğraştım ama sökemedim başka bir formul yok herdalde ...
Maşallah, Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin inşallah. Teyibin olduğu göğüs konsolunun rengi açık gri görünüyor. Benimki koyu siyaha yakın. Sizmi kaplattınız yoksa orjinali mi o şekilde.
deri direksiyonu bende begeniyorum ama inegölde yapan yok arastırdım bursaya gitmek lazım.ısıklı spoiler ise gördüm bi kaç admırede ama hosuma gitmedi nedense.yapıstırma olanları varya siyah küçük onlardan düşünüyorum
hocam o vites topuzu fıat lınea aracına ait,zar zor ugrasa ugrasa takmayı basardım ama 3 saatımı aldı yazıları sökmek için ise bir tane havlu ve cift alın ve yazıları cızmeden sökün sonra yapıskanları kalır boyada sonra cifti sürün ovalayın fazla bastırmayın yoksa boyayı sökersiniz
tesekkürler.ben o şekilde aldım aracı heralde benden önceki kişi kaplatmış onları o komple takım galiba sagdaki ve soldaki havalandırma ızgaralarıda kaplı iyiki taktımış güzel ve hoş görünüm saglıyor.
Tesekkürler.Jant düşündüm ama 13 jant takayım dedım göstermez kendini dediler,15 takayım dedım kasaya agır gelir dıye düşündm öyle kaldı işte