arkadaşlar herkese merhaba sorunum şu sol sinyal lambam flaşör gibi yanıp sönüyor böyle hızlı hızlı yanıp sönüyor fakat sağ sinyal lambası normal hızda sorun ne olabilir lambalar patlak değil röleden şüpheleniyorum.şimdiden yardımlarınız için teşekürler.
Sigorta veya röle, geçen roleyi değiştirdim düzeldi F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sigorta arızalı olsa heralde hiç yanmaz diye biliyorum,sinyaller hiç çalışmıyordu oto elektrikçi lehim atmıştı röleye çalışıyor ama hızlı yanıp sönüyor sol taraf
Sinyal lambası çalışıyor mu baktınız mı patlak olduğundada aynı şekilde hızlı hızlı yanar Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sinyal lambasını çıkarıpta bakmadım patlak olsa hiç yanmaz diye düşündüm.eğer öyleyse lambayı çıkarıp bakıyım
sorun duydan kaynaklıymış duy çatlayıp kırılmış ve duy ile ampül arasına ufak kablo koyarak sıkılayıp sabitlemişler zamanla kablo oynayıp temassız hale gelmiş bende duy tek başına satılmadığı için yapıştırıcı ile yapıştırmayı düşünüyorum.
Aynı sorun bende de var. Benim de sol sinyal bazen normal yanıyor bazen hızlı hızlı. Ben de ilk önce temassızlık var ampül yanmadığında hızlı yanıyor diye düşündüm. Baktım ampüller yanıyor ama bie hızlanıyor bir yavaşlıyor. Röleden şüpheleniyorum ben de. Çözüm bulunca yazarsanız sevinirim.
çözümü kırılan lamba duyundan zannettim ama malesef sorun devam ediyor yarın röleyi söküp detaylı bir şekilde bakacaz.