Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Şimşek'ten Zorunlu Trafik Sigortası Açıklaması Geldi

'Türkiyeden / Dünyadan Güncel Haberler' forumunda cemkaan tarafından 14 Şubat 2016 tarihinde açılan konu

1. cemkaan

cemkaan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    325
    Ad Soyad:
    Kaan Akkurt
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Fiat
    Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek son dönemde tartışmalara neden olan zorunlu trafik sigortası prim artışlarına yönelik sorunun çözümü için gereken adımı attıklarını ve buna yönelik yasal düzenlemeyi tamamladıklarını açıkladı. Şimşek, 2011 yılında kaldırılan "kusur indirimi"nin yeniden uygulamaya geçeceğini söyledi.
    14 Şubat 2016 Pazar 12:52

http://www.ulusalkanal.com.tr/gunde...trafik-sigortasi-aciklamasi-geldi-h91947.html

2. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,093
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Açıklamayı ben de okudum da , bu uygulamaların vatandaşın ödediği zorunlu trafik sigorta piriminde yüzde kaç oranında bir lehte ddüzenleme yapacağı belli değil , bence göreceksiniz bu düzenleme de yetmez , sigortacılar mevzilerini kolay kolay terk etmeyecek ve vatandaşa vurmaya devam edeceklerdir , 40 yıldır bu sigorta konusu gibi bir vatandaşı zorlayan bir sıkıntı görmedim.

iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.

3. ndipi

ndipi Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,712
    Ad Soyad:
    Nihat
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.4 MPI (2020-202x)
    Ülke de yasa düzgün işlemez ise olan her zaman vatandaşa olur. Düzgün işlemeyen yasa yüzünden dürüst vatandaş elektrik hırsızlarının faturasını öder. Ülke de düzgün işlemeyen yasalar yüzünden aralarında trafik tutanağı düzenleyen aslı arkası olmayan kazaların bedeli dürüst vatandaşa ödetilir. Her zaman dürüst vatandaş ödeyen olur. Diğerleri ise bir kene misali kan emmeye devam eder gider. Ülkede sistem bu hale geldi çünkü. Kocaman bir ülke bir kaç sigorta firmasına güç yetiremez durumda. Hey benim güzel ülkem hey. Bu işlerden hiç beklenti içinde olmayın. Hiç bir şey çıkmaz. Çünkü sistem artık birileri kazansın sistemi haline geldi.

4. AdemOcakli

AdemOcakli Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    1,466
    Ad Soyad:
    Adem Ocaklı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.0 CRDİ (2006-2010) NF
    700 tl hasarlı kaza yapan arkadaşıma trafik sigortası 2600 tl çıktı kaskodan beter 4 bin tl hasarlı kaza yapan arkadaşımın sigortası 6800 tl çıktı sakın kaza yapmayın...... Böyle karli bir ticaretten ne hükümet nede sigortacılar vaz geçer bu kazıkta artık bir tarafımızda duracak malesef kabul edelim. Ama bu iktidarın son kazığı olmayacak yakında daha büyükleri yolda.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakan07, <<bülent>>, hakan84 ve 3 kişi daha bunu beğendi.
  5. EmreFirat

EmreFirat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,085
    Ad Soyad:
    Emre Fırat BİLİCİ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Ben herhangi bir düzenlemenin işe yarıycağını sanmıyorum . Olan hep masuma olur bu ülkede . Adam alır şirket aracını umrunda olmadan kullanır kaza yapar sigorta şirketini zarara sokar . Sigorta şirketi senden benden alır , olan adam gibi aracını sürene olur .
    Trafik cezaları vs hiç birşey caydırıcı değil . Zengine birşey olmuyor nasılsa , zengin koyar egzozu spor araçlarına , aşar hız limitlerini . Gelen cezaları borçları umrunda olmadan haydan gelip huya giden parayla öderler ama onların yüzünden gelen yeni hız limiti uygulamasıyla yine masumun canı yanar 80km'lik yolda 81km hızla gittiği için 200 lira cezayı fakir öder örnek :) Olan bizlere oluyor başka kimseye değil . .

Ne demişler ?
    Fakirlerin de araba alabildiği zaman değil , zenginlerinde toplu taşıma kullanma kullanmaya başladığı zaman ancak gelişmiş bir ülke olabiliriz . . .

Asel Kaan Efe ve redboy345 bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş