[/url][/IMG] Arkadaşlar; Lpg deposunda resimdeki kadar lpg var ama asla lpg' ye geçmiyor. Anahtara basar basmaz bitti uyarısı veriyor. Normal midir bu, lpg deposu tamamen bitirilemez mi ?
Gosterge dogru bana kalirsa, ayar musade etmiyor olabilir gaza, belli basincin altina dustugu icin...
Icinde 5-6 litre gaz var gibime geliyor, cunku bircok yerden yakit aldim, en fazla 29 litre aliyor 34 litre almasi gerekirken... Depom 42 litre...
sararmen kardeş konu dışı olacak ama sormak istiyorum elantra lpg ile şehir içi ve şehir dışı net olarak ölçüm yaptınmı?Ne kadar yakıyor?
Yakıt iyi, bu havalarda 10 litre şehiriçi istanbul için çok iyi hatta. Göstergeye'de aldanmayın, aptal bir mıknatıs, hiç bir zaman doğru göstermez, hele simit depoda...
ben dolduruyorum depoyu, 4 ışıktan 3 ü yanıyor, 20/30 km yapınca 2 ye iniyor, bi tek kırmızısı doğru gösteriyor gerisi hikaye 10 lt çok iyi bir değer :RpS_thumbup:
29 litre gaz ile 290 km yapiyorum. Gaza oldukca dikkatli dokunuyorum. Yol bilgisayarim 8.0 litre gosteriyor. Bunun ortalama gaz karsiligida 10 litre yapiyor.
Arkadaşlar sorun çözüldü... Şamandıra ayarı bozukmuş ve program ayarında minimum basınçta benzine geç komutu yüksek değerdeymiş. Böyle olunca lpg tam bitmeden basınç azıcık düşünce benzine geçiyormuş.. Ayarlandı ve düzeldi..