Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

şimdiki fiyatlarla 2012 i30

'İ30 Forum - Club (FD; 2007–2012)' forumunda tmozyer tarafından 7 Ağustos 2011 tarihinde açılan konu

1. tmozyer

tmozyer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2010 1,6 crdi i30 cw aracıma 35 bin TL dediler, şu anki fiyatlarla 2012 i30 u verelim gelene kadar aracınıza binin dediler, hafta içi görüşmeye gideceğim. Hep arzu ettiğim bir şeydi mevcut kullanıcıların yenileri avantajlı alabilmesi, istediğim kadar olmasa da bu da avantajlı bir teklif. Siz ne dersiniz.... Teklif ciddiyse almışken en dolusunu alayım diyorum dizel prime ama otomatik vitesin yakıt, performans düzeyini bilmiyorum. Kullanan varsa içimi rahatlatsa da olmuşken otomatik olsa... Saygılar...

2. tmozyer

tmozyer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bu arada cw den vazgeçip normal hb versiyonuna döneyim diyorum. Bagaj tmm ama prime özellikleri daha bir iç gıcıklıyor...

3. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Prime olsun HB olsun.

4. Davtor

Davtor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    2012 İ30 larda yeni kasa mı geliyor?

5. tmozyer

tmozyer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Satıcının söylediği makyajlı ama mevcut kasa, yeni kasa seneye sanırım.

6. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    aracının sıfırı 45-46 şu anda.ama en sevdeğim model cv modeli,hb'den kat kat daha güzel duruyor...

yılbaşında 2012 yeni kasa çıkacak haberleri vardı hatta ilk fotosuda vardı,bence bekleyin çünkü yakın zamanda gelirse pişman olursunuz

7. tmozyer

tmozyer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Aracın sıfırı 49.650 TL şu an. Aslında kafamı çelen yeni kasayı bekleme dedirten takasta aracıma verdikleri fiyat. Beklersem 35 e belki satarım ama ilk teklifte daha pazarlıksız 35 i yeni verdiler. 2 ay önce 30-32 aralığı diyorlardı. Bir önceki aracı da o zamanki mevcut araca en iyi takas fiyatını verdikleri dönemde almıştım. Yeni kasa hakkında bende araştırdım lakin aldığım duyumlar genelde 2012 nin ikinci yarısında gelecek diye. Aralığı bekliyordum zaten en iyi kampanyayı da o dönemde yapıyorlar lakin dediğim gibi kafamı kurcalayan takas için verdikleri ilk fiyat. Bu arada yeni yıl modelleri artık yılbaşlarından geçerli olacak diye biliyorum ve bu da yeni kasayı erkene çekebilecekleri ihtimalini arttırıyor aksi durumda bir sene daha beklemeleri gerekecek ki o sürede atı alan üsküdarı geçebilir. Kararlıyken kararsız kaldım ya hayırlısı öyle öldüm acelemde yok...

Düzenleyen : tmozyer

8. Davtor

Davtor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Makyaj görecekse i30 un yeni kasasını 2013 hatta 2014 te ancak getirirler.

9. tmozyer

tmozyer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Focus değiştirdi, leon değiştirdi, megan değiştirdi, c4 değiştirdi, astra değiştirdi bence o kadar beklemezler. Mevcut kasa ile seneye bile rekabet etmesi zor ki elantra ve accent sonrası, yeni yasa ile de yeni modellerin yılbaşlarında getirilmesi öncesi artık 2012 başında gelebileceğini düşünmeye başladım. Beklemek mantıklı gelmeye başladı ki daha önce de dediğim gibi cezbeden takas fiyatı idi, kararsızlık başa bela https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley6.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley6.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley11.gif

10. omerbarisk

omerbarisk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yapılan zamlara rağmen şu an için i30'un fiyatı hala rakiplerinden daha avantajlı ama yeni kasa ile beraber bu avantajın da kalkacağını sanıyorum. rakipleri ile aynı fiyatlara satılacaktır büyük ihtimal. o zaman bu kadar talep görür mü emin değilim.

11. Davtor

Davtor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ben diğer markaların ne zaman yeni kasa çıkardığına bakmam ama şunu biliyorumki eğer i30 makyaj görüp gelirse 2012 de gelir ve hiç bir marka makyajdan hemen sonra yeni kasasını getirmez en az 1 yıl ortalama 2 yıl geçer ancak assan bu i30 un makyajlısını getirmekte gecikti ve rakiplerinin durumunu da göz önüne alıptaonlara yetişmek adınadirek yeni kasa ile piyasa girerse ona birşey diyemem.

12. tmozyer

tmozyer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Araç satışlarındaki düşüş, kurların ve kredi faizlerinin yükselmesi ile arttı artmaya da devam edecek. Söylenen % 20 gibi büyük bir zam yolda ama hyundai her yeni modelini bir piyasada görünmesi açısından kısa bir süre de olsa daha uygun fiyatlarla piyasaya sürüyor. Tabi ki şimdiki ile arasında fark olacaktır ama alınabilirliğini de koruyacaktır. Fabrikaya mail attım yeni kasa hakkında bilgi diye cevap gelmez muhtemelen ama gelirse paylaşırım, bu hafta sonu gidip satıcı ile de konuşacağım...

13. omerbarisk

omerbarisk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

benim kişisel fikrim bu, bu aralar araba ihtiyacı varsa aldınız aldınız... birkaç ay sonra araba falan hayal olacak. 10 senedir otomotiv sektörünün içindeyim... bazı dönemler yapılan kampanyaları veya hiç tutmayan modelleri saymazsak araba fiyatları sürekli yükseliyor. bu son krizle dediğiniz gibi çok çok ciddi zamlar gelecek. biz arabayı alalı 1 sene oldu. i30 nispeten çok az zam yedi görünüyor ama diğer markalarda ve hyundai'in diğer modellerinde çok ciddi fiyat artışları var. zamanında benzinlisinden dizeline b segmentinden c segmentine çeşit çeşit arabaları araştırmıştım, neredeyse başka arabaları almaktan döndüm... şimdi o modellerin 1 sene önceki fiyatlarına bakınca 4 - 7 bin arasında zam görmüş C segment, b segment de 3 - 5 arasında zam görmüş. nedense i30 çok daha az zam yemiş (daha önce dediğim gibi)... ama bu krizle gelen zamla o da çok yükselecek... yeni kasa, makyajlı model beklemek her zxaman mantıklı değil bence. eninde sonunda arabanın kasasının ömrü 6 bilemedin 7 yıl, zaten ilk3 sene sonunda makyaj da yiyor. arabanın ilk kasası çıktığında da 1 sene almamak lazım. yani zaten aldığın araç 4-5 sene sonra eski kasa oluyor (en fazla). bu zamanda fiyatı cazip mi ona bakmak lazım...

14. omerbarisk

omerbarisk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu arada bayilerin yeni kasa, makyajlı kasa hemen hemen aynı fiyat olacak yalanına da inanmayın. zamanında honda jazz'ın bir önceki kasasını alacaktık (cvt otomatik vites). fiyatı çok çok uygundu (liste fiyatından güzel bir indirim de yapıyorlardı)... niyetlendik aracı bakmaya gittik. satıcı bekleyin yeni kasa çıkacak bir aya, onun da fiyatı bu civarda olur, en fazla 1-2 bin zam olur dedi. bekledik. bir geldi araç liste fiyatından neredeyse 3bin zamlı, eski kasaya yaptıkları indirimi de yapmıyorlar. bir anda 4 bin civarı pahalandı araç, haliyle bizim için alınabilitesi kalmadı. bayideki arkadaşlara da her zaman güvenmemek lazım. elindeki malın alıcısı varsa, seni yeni kasaya yönlendiriyor. elde kaldıysa o veya bu şekilde elindeki eski kasaya yönlendiriyor

15. omerbarisk

omerbarisk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2012 i30 için internetten şöyle bir resim gördüm
    çok hoş görünüyor ama umarım arka dizaynını değiştirmezler
    herkes bmw çakması dese de mevcut i30'un arka dizaynı süper
    yoksa mevcut i30 önden biraz eblek görünüyor :)
    ama bunun ön dizaynı da süper olmuş

16. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Haha Bmw Çakmasımı :)

17. omerbarisk

omerbarisk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hafif çakmalık var :)
    ama şu bir gerçek bence i30'un arkası bmw'den daha güzel duruyor
    :))))))))

18. NEJAT

NEJAT Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    NEJAT ATLAM
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    şu son yıllarda bütün arabalar birbirlerine benzemeye başladı

19. unbreakable

unbreakable Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bence de i 30 un arkası daha güzel.

20. tmozyer

tmozyer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2012 leri beklemeye karar verdim, satıcı ilk fiyatların çok uçuk olmayacağını kasa konusunda Eylülde geleceklerde sadece makyaj olacağını söyledi. Hyundai nin Aralık kampanyası ile almıştım mevcut aracı yine aralığı beklemeye ve hatta çok avantajlı hissetmezsem yeni kasayı beklemeye karar verdim. Yaşasın kararlılık:)))

Bu Sayfayı Paylaş