Arkadaşlar bu sefer de Doğan SLX için ledli stop yaptım Sinyal kısmı kırık olduğu için camını komple çıkardım.. içini siyaha boyadım. 2 tip led uyguladım.. bitmiş hali değil.. sadece konsept olarak tasarladım..Millet led stop yapıyorum diye dandik dündük tasarımlar yapıyor.. bi de ben yapıyım nasıl olcak dedim.. Ortaya böyle bir sonuç çıktı İlk tasarım 2.tasarım Şeffaf pleksi cam kesip folyo ile kaplama yapabilirim Bu da kendi camları
elinize sağlık uygulama gayet başarılı bence ama malzeme kötü olduğundan çok göstermemiş ken..bu işi iyice ilerletmişiniz
Bmw lerdeki gibi ledler tek tek degilde yaygin gibi yani florasan gibi yapilabilir mi koray abi? Normal ledlerin ustune plastik jaluzilerin ayar cubugunu zimpara yapip koysak dedigim gibi olur mu? Lg Optimus Sol cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
malzeme doğan şahin olunca ancak bu kadar olur bence işçilik güzel olmuş. bi gün sökücem arabanın farını stop larını yollayacam sana haberin olsun
Abi sen eraya yap bunlardan ya acaip satarsin Samsung Galaxy Ace cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
çok iyi aydınlatma alamayız.. elimdeki mevcut malzemeyi kullanıyorum.. ama dediğin gibi yapılabilinir.. teşekkürler olur beklerim valla bi gün alcam era stobu yapıcam vallaha ama alıcı çıkmaz elimde patlarsa sana sorarım bak :RpS_razz:
Angel eyes halkalari gibi oluyor ya. Yani görüntü nokta nokta degilde bütün bi aydinlatma olsa. Eger öyle olursa Eranin stobu icin güzel bi dizayn olur. Nokta nokta smd led olunca daha cok göz alır gibime geliyor... Lg Optimus Sol cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
ciddi düşünüyorsan yaparım.. valla kendim stop alıp yapsam, bi ledli stoba 250-300 lira kim vercek ki micro işlemci vardır onda
Aynen macro mu micro islemci mi ne diyorlar oyle cakarlara Lg Optimus Sol cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
doğan şahini küçümsüyorsunuz fakat onlara yapılan modifiye çoğu araca yapılamıyor malesef emeğe saygı göstermek lazım biraz sonuçta burada bi emek para ve işçilik var
gercekten mukemmel olmus iscilik 1 numara orjinal gibi duruyor ama pek dogana gitmemis accent yapabilsem bende yapacam ama beceri yok