kolay gelsin herkese dizel vgt 2010 getzim var ilk marşta ve stop ederken silkelenme oluyor ayrıca yokuş yukarı el freni çekili vites boşta iken gaza basınca araba silkeleniyor gitmek istiyo gibi sanki düz bi yerde aynı durumda sallanma sarsıntı yok neden olabilir
Selamlar İlk mesajım olarak cevap vereyim. Benzer durum silkeleme kalkışta yada viteste iken .. Boşta silkeleme azalıyordu.. Buji kablo ve bujileri değiştirdim sorun çözüldü.. Bujileri değiştirmek yetmiyor kabloda değişmesi gerek. Orjinal bulamazsan kore malıda baksan olur çin malı değil... Ben öyle yaptım. Kolay gelsin.
Merhaba, benim dizel 2006 getz de de çalıştırırken ve stop ederken sarsıntı, vites geçişlerinde sarsıntı ve tok diye bir ses vardı. Bugün motor alt takozu değişti ve travers burcu değişti, çok az bir sarsıntı ver oda harekethalindeyken amortisör dedi usta, önceden aldığım debriyaj müşürü elimde kaldı. 150 TL malzeme 40 TL işçilik karttan geçtik.
Tamamı gitti, sadece az bir lokurtu gibi bişey var belli belirsiz, oda amortisörler dedi usta, Bütün takozları kontrol etti usta, ön alt takozu söktü baktı yırtılmış dedi, değiştirdik, sesler kesildi ama debriyajdan ayağı çekerken gelen tok sesi kesilmedi, yandaki rot balanscıda bir ustaya sordu, oda baktı travers burcuna bak dedi, açtı temizledi, değiştirdi, sonuç seslerin hepsi silkelenme felan gitti