Merhaba arkadaşlar, Silindir kapak contası ve üst kapak contası , işçilik + contalar toplam 245 TL ye değişti . Aracı dün teslim aldım ... Bu tarz bir işlem yaptıracak kişi fiyatta karşılaştırma yapabilsin diye yazıyorum ....Sağlıcakla kalın ... (Yer : Ankara Başkent Sanayi)
Merhaba, bu fiyatın içerisinde taşlama var mı? Contalar set olarak (kapak, sübap) mı değişti? Düzenleyen : Serdar
araç hararet yapmadı, conta zamanla su sızdırmaya başladığı için değiştirdik.her ihtimale karşı kapakcı da baktı.herhangibir eğrilik olmadığını söyledi. dolayısı ile kapak taşlanmadı . Setten neyi kasttetiniz bilmiyorum ama değişenleri tam olarak yazayım . Silindir kapak contası,üst kapak contası,2 tanede bildiğim kadarı ile üst kapağın orada takoz gibi 2 tane lastik var. onlar değişti. toplam da 4 parça... zaten parçadan cok işçilik tutuyo. motorun yarısı sökülüyo nerdeyse....
trigerin zamanı var daha diye değiştirmedik.aslında değiştirsek iyi olurdu . bide biraz ters bi zamanda çıkınca bu sorun mecburen değişimi erteledik...
Serdar Bey getz 1.3 silindir kapak civataları için kaç mm lik lokma gerekiyor acaba Bildiğim kadarıyla alyan tip lokma ama kaçlık bilemedim...