Arkadaşlar merhaba, 2013 model blue sahibiyim, aracın garantisi devam ediyor fakat silecekler baya bir aşınmış durumda. Kendim değiştirdiğim taktirde garanti dışı kalma gibi bir olasılık var mı?
Yok canım daha neler istediğin yerde değiştir Bakımını yaptırdıktan sonra diğer sarf parçaları istediğin yerde değiştirirsin buna bişey diyemezler Örnek ben garantili aracının balatalarını dışarda değiştiririm,hava filtresini turbonun sağlığı ve yakıt tasarrufu amaçlı her 5binde dışarıdan alıp kendim değiştiririm
Hiç aklıma bile takılmadı benim de 2013 i20 var geçen 2. Bakımı yapıldı yetkili serviste silecek lastikleri iyi silmiyor , servis bir çiftine bayağı bir pahalı istedi bende dışarıda muz yaptırmak istiyorum , garantiyi etkilemez sanırım. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
muz tavsiye etmem çok çabuk yıpranıyor ve kış günlerinde çabuk donuyor.normal orijinal halinin bosch markasını alırsanız uzun süre kullanırsınız
Garantiyi bozmaz muz iyi siler iki senedir kullanıyorum çabuk asinmada yapmaz kaliteli ise GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi