selam.dün sileceklerin çalışmadığını farkettim.neden olduğunu anlamadım.kolunu oynatıyorum ama silecekler hiç hareket etmiyor.acaba motoruna mı bişy olmuştur yoksa bildiğiniz bişy varmı?
Merhabalar 1-sigortası atmıştır. 2-rolesi yanmıştır. 3-sileck kolu arızalanmıştır. diye düşünmekteyim.
Yada takılma yapmaya başlamıştır motor.Benim serçedes de öleydi kol bazen sona getirirdim bi alt kademeye aldıgımda algılamaz dewam ederdi hızlı ayarda xD
Gectigimiz cuma gunu aynisi benim basima geldi... sigorta atmis degistirdim... bence sende once sigortayi kontrol et... aracinin modelini bilmiyorum ama admire lerde debriyaj pedalinin hemen sol tarafinda bir kutu var onun icerisinde yanilmiyorsam 11 numarali sigorta olmasi lazim degilsede uzerinde yaziyor zaten... sari renkli 20 amperlik... orada yedek sigortalar var.. onlarla degistirebilirsin... Düzenleyen : erkancakan82
Benimde eski aracımda böyle bir sorun ortaya çıkmıştı.Sigortalardandır diye bir oto elektrikçisine götürdüm.Ancak paslanmadan dolayı silecekler hareket etmiyormuş matkapla silecek kollarının (tam tarif edemedim yerini) bağlantı noktasına delik açıp yağladığı zaman problem çözülmüştü.