selamlar, psikojikmi ne bilmiyorum ama sanki camı temizlemek icin su sıkınca aracın icinde 4-5 saniyelik hos olmayan bir koku oluyor boyle bir sey mumkun mudur?
) valla cam suyunu hep benziklerden doldurdugum icin. en son servis degistirmisti belkide ilaclı bise koydular tamamdır tesekkur ettim
Benzinliklerden ve normal musluk suyu koymanız uzun vadede fıskiyelerde ve borularda kireçlenme, su deposunda yosunlanma ve kötü kokulara neden olabilir. Bu nedenle hazır su koymanızı öneririm. Ben Sonax'ın 250 ml. konsantre cam suyunu koyuyorum. Hem temizliği daha iyi yapıyor hem de hoş bir kokusu var.
aynı sorun bende de olmuştu her cama su sıktığımda arabanın içine iğrenç koku geliyordu.Önce su haznesini sıcak su ile 2 kere doldurup sileceklerle sıkarak boşalttım hazne güzelce temizlendi sonra würth'ün kokulu konsantrelerinden aldım sorun ortadan kalktı.
Ben fıskiye tıkandığı için tüm sistemi geçen sene söküp temizlemiştim. Sağ tekerin tarafında bir pompası var. Pompadan çıkan borunun devamı kaput kısmında yine tekerin üst kısmında birleşim yeri yapmışlar orda gözüküyor. Oradan da sileceklere gidiyor. İçine beyaz sirke doldurmuştum. İki ay önce hala sirke kokusu alıyordum.