Arkadaşlar merhaba benim şöyle bi sorunun var biraz ilginç bir durum aracım 2008 model sıfır aldığım getz yaklaşık3-4 ay önce arka camları temizlemek için silecek suyunu çalıştırdığımda su, arka cama akacağına tavan kirişindeki arka koltuk emniyet kemeri yuvasından geldi hem de oluk oluk o aradakoltukta oturaneşim bi anda çığlık attı ıslanıyorum diye sizce bu durum neden olmuştur. Ayrıca bu sorun hala devam ediyor bende arka camları temizlemiyorum.Henüz aracı servise götürmedim 1 ay sonra bakımı var..
suyun soğukluguyla filan alaksı yoktur baglantı yerleri düzgün eklenmemiştir kontrol ettirmek lazım boruyu
anlattığınız şeyin su hortumunun su fiskiyesinden çıktığını anlatıyor.servise gidin tavanı indirip sorunu çözmeleri şart.gerçi görmek lazım belkide tavan çıkmadan halledilecek bi işlemdir.ama siz gidin servise baksınlar.ince su borusunda problem olduğu açık ve net.
zaten 1ay sonra bakımı var.Tavan sararmasın kirlenmesin diye de fark ettiğimden beri çalıştırmıyorum. Ama sıfır arabada alındıktan 5-6 ay sonra böyle bi şey olması biraz garibime gitti.Aracı da gayet temiz ve sakin kullanıyorum oysa ki...
olcağı varmış.diycek bişey yok.1 ay kalmışsa bekleyin.tabi kişiden kişiye değişri bu durum ben çok titiz oldğmdan dolayı ben olsam hemen götürürdüm.tavan kirlenmesi,sarkması önemli bi konu.