merhaba, 2025 elite paket bayon sahibiyim. Aracın camına hicbirsey yapmadım, aşırı derecede ses yapıyor, silecekten kaynaklıdır diyerek Aerotwin silecek aldım ancak ses hala geçmedi, tok tok şeklinde çalışıyor, bu araçlarda bu ses normal mi yoksa bana mı anormal geliyor
Hocam ön mü arka mı belirtmemişsiniz ama henüz 2025 model arabanın silecek kollarının eğilmesi ve formunu kaybedip cama fazla baskı yapması beklenmez , muhtemelen lastikler soğuk havada iyice sertleşti ve özelliğini de kaybediyor ve sese sebep oluyor. İsterseniz , camdan kaldırın ve silgi kısımı boydan boya bir temizleyin ardından da wd-40 tipi silikon spreyden biraz sıkın. Bu yazdıklarım ön silecekler içindi , arka sileceğe gelince , hb arabalarda hep sorun oluyor genelinde ses yapıyor. Benim i20 nin arka silecek fabrika lastiği eskidikten sonra ses yapmaya başladı ve çok övülemler de dahil bir çok markayı denedim sesi kesemedim bu durum 2-3 yıl devam etti , sonunda Silbak aldım ve ses seda kesildi. Tercih sizin.
sileceğin en üst ve en alt pozisyona geldiğinde çıkan vurma sesinden bahsediyorsaniz bende de var hocam.
merhaba, kusura bakmayın belirtmemisim, on silecek ses yapıyor, youtuba a video atıp yükleyeyim, silecek sıfır olmasına rağmen değiştirdim, ama yine de var
on silecekten ses geliyor onu belirtmeyi unutmuşum, youtube videosu olarak da yükledim https://youtube.com/shorts/4Z_5W2zAhkY?si=RJPqeEkDOw3rcOBT
Merhaba ayni marka ile bende değiştirmiştim orjinalleri. 1 sene sonra falan ses yapmaya başlayınca tekrar değiştirdim. Bu sefer goodyear marka aldim memnunum, 1.5 aydır falan kullanıyorum. Sanırım hava belli bir derecenin altına düşünce sertleşiyor plastiği, o yüzden ses yapıyor. Ben samsunda kullanıyorum eksi dereceleri pek görmüyorum.
ben ayarı ile alakalı olduğunu düşünüyorum, çünkü farklı araçlara sahip olan ve bu marka silecek takılı olanlarda hiç sorun yok, ben Antalyadayim hava hep normal, bu ses anormal