Geçtiginiz silecekleri çalıştırdım çat diye sigorta attı sigortayı değiştirdim tekrar attı bende silecek motorunun fişini söktüm taktım sigorta atmadı öyle kullaniyodum çalışıyordu fakat bugün tekrar aynısını yaptı sigorta attı acaba Bi yerde kısa devre mi var varsada nerden bu konuda bilgisi olan varmi
Silecek motorunun sargısı atmış olabilir, motoru söküp bobinajcı da yaptırabilirsiniz Tapatalk for windows phone
Elektrikçi baktı uzun civarı atmışlar o kaportaya değdiği için sase yapıp attiyor dedi civatayi söktü 3 gün güzel çalıştı şimdi yine aynı arizayi yapıyor silecek kolunu ellemiyorum bile kontağı açtığımda sigorta tekrar atıyor Buda canımı sıkıyor acaba arıza nerede motoru söküp elektrik verdi usta sıkıntısız çalışıyor ama montajini yapıp sigortayı taktığımda kontağı açtığım an sigorta atıyor
Silecek kollarını takmadan araç üzerinde boşta çalıştırmayı denediniz mi silecek kollarını fazla sıkıp motoru zorlayabilir ısınan motor sigorta attırabilir
Ağır çalışma falan hiç bir sıkıntısı yok fasilali olarak her kademesi düzgün çalışıyor sıkıntı kontağı açtığımda sigorta attirmasi kollu hiç oynatmiyorum sadece kontağı acıyorum çat diye sigorta atıyor
Büyük ihtimalle tesisatta bir problem var. Sileceklerin bir rölesi olması lazim onu bulup kontrol edebilirsiniz. ASUS_T00J cihazımdan gönderildi
S.a bende de felaket silecek motorundan gelen ses var bu motor tam nerede dir gogus sokmekmi gerekiyor ust panjur mu anlamadim
Usta direk elektirik verip calistirdi sikinti yoksa kablo ile baglandiginda atiyorsa komple bi o sileceklerin kablolarini kontrol edin derim
Gacırtı ya da ciyaklama sesi gibi mi? Ben dışarıdan camın önündeki plastikleri söküp bağlantı noktalarını iyice yağladım ama çözüm bulamadım. Komple söküp temizlemek gerek sanırsam. Ama o iş içinde alet edevat gerekir.
Silecekleri kaldiriyorum cama temas etmiyor ama o ses asiri derecede yine geliyor yagladim ama yok ses devam alediyor kardesim motoru sokmek gerekiyorsa nasil sokecem gerekirse yenisini alacam ama nerede dir ki motor
[QUOsilecek motoru bazen sıkışıyor onun için sigorta atıyorTE="Pltkrbck, post: 647879, member: 43727"]Geçtiginiz silecekleri çalıştırdım çat diye sigorta attı sigortayı değiştirdim tekrar attı bende silecek motorunun fişini söktüm taktım sigorta atmadı öyle kullaniyodum çalışıyordu fakat bugün tekrar aynısını yaptı sigorta attı acaba Bi yerde kısa devre mi var varsada nerden bu konuda bilgisi olan varmi[/QUOTE]
Silecek kollarının baglandığı freze dişli saplamaların dip kısmına wd 40 sıkın paslanma olmuşsa zorlama olur zorlanan motor sigortayı attırır