Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

silecek alamadım :)))

'Sonata Forum - Club' forumunda panzer tarafından 8 Aralık 2011 tarihinde açılan konu

1. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    bu gün iki yere uğradım bosch aero twin silecek içinikiside tek satmıyoruz ikili paket satıyoruz dedi yani iki slecek bana 140 tl gibi bir rakama gelicekdi bende almadım.. sonra ustama gittim normal telli sileceklerime bosch lastik tak dedim oda ne gerek var banana takalım dedi bende sende ne var dedim banana bende üç beş marka var ama senin aracına yaramaz dandik dedi rbw diye bir marka varmış tüv onaylı alanlar çok memnun kaldı dedi haftaya elime bir parti gelicek ondan takalım sen bir hafta daha bunlarla idare et dedi..
    bende ok dedim çıkdım..

eve geldim rbw yazdım epey memnun kesim çıkdı ustamında dediği gibi tüv den onaylı imiş.. arkadaş alırsan benim mercedesede alalım dedi bende bekleyemedim hepsiburadadan sipariş verdim bakalım yarın öbürgün elime geçer herhalde 24 e 20 aldım yani 50cm e 60cm ..

iki tanesini 8 tl verdim :) ustam bir sene götürür zaten bir seneden fazlada silecek iyi değil dedi yazları kuruyormuş falan filan işde zaten 8 tl ye bir sene götürse yeter artar bile parasının hakkını fazla fazla verir..

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,969
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  3. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    bu rbw güzelmiş ustam boş marka önermez en azından bana :)) içerde bir sürü çinmalı satıyordu hiç birini önermedi takmadıda zaten bu rbw ler tüv onaylı imiş.. ses yapmasın iyi silsinde dedim bakalım bazı araçlarda ses yapıyormuş ama%90 nın yapmıyormuş kısmet verdik sipariş.. beğenirsem güzel ise yani iz çizgi bırakmadan ses yapmadan temizliyorsa hemen bir takım daha sipariş vericem 8 tl ne olucak :) dursun bir köşede..

4. tahrikk

tahrikk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    RBW'yi ben de kullanmıştım, iyi siliyordu ama sileceğe de iyi bakmak lazım. Silecekleri kesinlikle silmemek gerekiyor. Üzerinde grafit tabakası oluyor ve sildiğinizde onu da alıyorsunuz. Ayrıca don olan akşamlarda silecekleri de kaldırmalısınız. Yapışmaz diyorlar ama yapışıyor. Şu anda yine HB'den aldığım, markasını hatırlayamadığım silecekler var ve bana RBW'den daha iyi geldi. RBW arada bir ses yapabiliyordu, bu meret kuruyken de ses yapmıyor. Denemek için aldım, memnun kalmazsam diye biraz daha pahalı sileceklerden almıştım bir de. Ucuzları silecek kolunda, pahalıları arabada. :)

5. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    birde vette varmış rbw yi okurken bakdım çok meth ediyorlardı.. ama fiyatlarıda çin malına göre bana pahalı geldi tanesi 20 tl falandı iki tanesi 40 a gelir.. birde bizim araca uygun boyutta olanı yokdu. bizim aracın 50cm e 60 cm vettede 50 yok 51 var.

6. tahrikk

tahrikk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    1 cm sileceği kenardan yarım cm genişletir. Camın çıtasına ve diğer sileceğe değmiyorsa rahatlıkla takabilirsiniz ama Çin malı silecek süpürgesi için 5 TL'den fazla para vermek gereksiz. Biraz düzgün bir marka olursa verilebilir tabi ama yine tanesine 10 TL'den fazla vermem. Standart silecekler orijinal sileceğinin yerini tutmuyorsa 50 TL de verilir, 100 TL de. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley18.gif

Benim aldığm ucuz silecek şuydu galiba:
    http://www.hepsiburada.com/siparis_link.aspx?m=6817&sku=OTM47A147&ordernumber=91042411

Düzenleyen : tahrikk

7. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    bunu biliyorum hb den sipariş vermeden önce epey bir bakındım sileceklere..

bende marka olmadığı sürece 20 tl den fazla çin malına vermem zaten hepsi aynı esasen yorumları okursan görürsün adam gitmiş modacar silecek siparil etmiş yorumlar kısmına yazmış bana gelen bu modacar silecek işde önce aldığım tiger marka sileceğin aynısı tek etiketini değiştirmişler falan.. :)

çoğu aynı.. markaları değiştirip allayıp pullayıp satıyorlar.. açıklamaları bile aynı adamlar kopyala yapıştır yapmış bütün ürünlerde :)

8. tahrikk

tahrikk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Çoğunun ithalatçısı Modacar. Modacar, Carub, Z Tech, Space, Stac bildiklerim. Açıklamalardaki bazı detaylar ele veriyor. :) Yalnız bunun bağlantı noktasında kabartmalı olarak markası yazıyor. Daha önce aldığım bir tanesine beyaz boyayla yazmışlar, çirkin duruyordu; zımparayla temizledim. :)

Düzenleyen : tahrikk

9. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    :)) bakalım bende beğenmessem bu newstardan sipariş veririm ama gerek ustamın tavsiyesi gerekse nette okuduğum epey olumlu yorumlar rbw den beni ümitlendiriyor. :)

10. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    1 ay önce muz silecek takımı aldım 20 TL yehttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

11. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    iyi yapmışsın :)

12. Halil Altunay

Halil Altunay Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    109
    Ad Soyad:
    Halil ALTUNAY
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Fiat
    ben bimden aldım 2.5 liralıklardan 1 ay önce silmiyor :(

13. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    hepsiburadadan aradım ama bulamadım. bana getz için ön arka silecek linki verebilirmisiniz acabahttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

14. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    getzin ölçüsünü biliyorsanız getz bölümünde yazıyordur o ölçülerde iki adet sipariş verebilirsiniz..

15. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    ben bosh kullanıorum çok memnunum

16. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    ben silmesi bozulduğu zaman sadece uçlarını değiştiririm devam ederim.orjinal silecekler daha hoş ve şık duruyor bana göre bananalar çok zayıf ve ince duruyorhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

140 tl de vermem,one ya ben o paraya sileceğin motoruna kadar yenilerimhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif
    Düzenleyen : mmt.88

17. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    bende 8 tl ye hallettim zaten orjinal siliceklerede zaten bosch silecek lastiği taktırıcam eve koyucam hani bu aldığımdan memnun kalmazsam bir iki banana denemesi daha yaparım bakdım olmadı memnun kalmadım orjinali zaten evde çıkarır orjinalini takarım :)

18. brave

brave Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Fiatın Yedek parça tedarikçisi OPAR'IN Muz sileceğini de ben tavsiye ederim gerçekten kaliteli ve ses yapmıyorhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

19. mgk19

mgk19 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    354
    Ad Soyad:
    Gökhan Kara
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    vette markasını kullanıyorum.alalı 1 sene olacak nerdeyse hala camı silmesi süper ve sessiz.birde silecek ile birlikte camlarınıza yağmur kaydırıcı uygularsanız çok daha güzel olur.

20. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Nasıl bi Bosch muş o ? Ben 2li seti 60 liraya falan almıştım. R.B.W iyi güzel de sileceğin üzerinde 70 puntoyla adı yazıyor ben Çin malıyım diye bağırıyor. Hiç hoş değil o saçma yazılar. Vette de güzel ama Boschla aynı para zaten.

Bu Sayfayı Paylaş