Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

şıkırtı sesi lütfen yardım

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda kaanfurkan tarafından 30 Temmuz 2010 tarihinde açılan konu

1. kaanfurkan

kaanfurkan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhaba arkadaşlar aracımala şehir içine sokaklara girince seyir halindeyken şıkır şıkır diye ses geliyor ne ola bilir acaba canımı çok sıkıyor araım 22 binde birde triger zincirmi kayışmı

2. Ogun

Ogun Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,572
    Ad Soyad:
    Ogün YILMAZ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    22000 deki aracın triger yada egzantrik zinciri arızası olamaz.

Aracı devirli kullanınız .

3. Tayanç_Top

Tayanç_Top Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    jantta kapak var ise jant kapağı olabilir mi ??

4. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    tek cevap veriorum gidin lastiklerinize baktırın 1 sene o sesle dolastım lastiklerim tel kırmıs o sesi yapıo sokaklarda rot balans ayarı yaptırmaya gittiğimde ortaya cıktı sizde baktırın büyük ihtimal tel kırmıs olabilir lastikleriniz...

5. ahmet452

ahmet452 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aracım şuan 83.000 km de.75.000 kmde aynı ses benim aracımda da vardı.seyir halindeyken şıkır şıkır ses geliyordu.Servise gittim parçanın adını hatırlayamayacağım ama yanılmıyorsam 90.000de rutin olarak değişmesi gereken bir parça.sesin ordan geldiğini söylediler 250-300tl arası bir parçaydı.parça değişti ama ses kesilmedi sonra trigerden dendi triger garantiden değişti ve sorun giderildi.sizin aracınızın kmsi bayağı düşük ama aynı sorun sizde de olabilir.

6. vseven

vseven Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    düşük devirde kullanıyorsan sarsıntıdan ses yapıyordur. arkadaslar bende era kullanıyorum ama fazla beklenti içinde olmayın araç sınırlı özelliklere sahip sağından solundan ses gelmesi normal. birde doch motor sessiz bir motor olduğu için diğer tıkırtılar daha cok dikkatinizi cekecek fazla takılmayın. ben size kafanıza sık takılacak seyleri söyleyim. ön torpido sağ kapı tarafından bir tıkırtı geliyormus gibi olur. soğukken benzin kokusu gelir. ön amartöserler tıkırtı yapar. benzin ve mazotu diğer araclara göre daha cok yakar. uzun yolda sürekli zıplama olur normaldir. aynalardan rüzgaz sesi gelir uzun yolda ama içeri rüzgar almaz. daha cok sıkıntılar var bunlar için servise gitmeyin. hiçbir zaaman katoloktaki yakıt değerlerinde yakmaz her zaman daha fazla yaz kış farketmez. ama parasına göre iyi bir araba

7. krank

krank Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    LPg li ise aracınız şıkırtı duymanız normal subapların sesini duyuyor olabilirsiniz.Değil ise azda olsa normal motor subap sesini duvar kenarından geçerken filan camlarınız açıksa alabilirsiniz.Daha önce olmayan sonradan çıkan bir şıkırtıysa her türlü bilyeden gelebilir.

8. yilmaz7474

yilmaz7474 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Ad Soyad:
    yılmaz okuyucu
    100 de 1000 jant kapağından benim başıma geldi söküp eskilerini taktırdım sesten kurtuldum

9. CİHANTEKİN

CİHANTEKİN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Cihan TEKİN
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Aynen hesapta 1.4ama 1.8 kdar yakiyo mahfetti beni nerden aldim hep bi ziplama hep bi ses tamam era fazla bekle diyolar ama ya clio bile daha iyi bence

10. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    17,012
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz

Bu Sayfayı Paylaş