Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

şikayet

'Getz Forum - Club' forumunda RoMeO1907 tarafından 8 Ağustos 2010 tarihinde açılan konu

1. RoMeO1907

RoMeO1907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    30
    Ad Soyad:
    BaTuHaN UsTaGiL
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.3 (2000-2003) LC
    selam arkadaslar 03.09*2009 tarıhınde 0 getz aldım arabanın daha bır senesı bıle dolmadan bı suru sorunla karsılastım sırasıyla arka amortısorler degıstı on fren dısklerı 2 kere tornalandı degıstı komple aks degıstı sımdıde ımmobılızer arızalıymıs o degısecek ustune ustun arac calısırken hanı sahınler bagırır ya hararet musurunden dolayı cayır cayır onun az hafıf seslısı gelıyo gecen assana gıttım mudurle konuusmaya almadılar bagajdan cıkardım ıcı dolu su bıdonu vallahı benzın doker yakarım burda arabayı dedım sonunda servıs muduru geldı sorunu anlattım pazartesı servıse goturun dedı ılgılenelım dedı bakalım pazartesı sorun cozulmezse hyundaiyi her turlu sıkayet edecem web sıtesı tasarladım belgelerle bırlıkte sabah posta mıllıyet gazatesıne ve bestfm e sıkayette bulunacam ayrıca tuketıcı haklarınada gıdecem vallahı aracı kullanırken korkuyorum yolda gıderken bısı olurda olurum dıye kullanmaktan cekınıyorum aracı euro n cup guvencelı arabanın ıcler acısı halı

2. Tülin

Tülin Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    163
    Ad Soyad:
    Tülin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    sorununuz cözülmezse, sonuna kadar hakkınızı arayın

3. ermec

ermec Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sorun çözülmezse Tüketici il hakem heyetine git sorunu muhtemelen onlar çözerler çözemezlerse mahkeme yoluna intikal et mahkeme ile sıfır aracın bakımları aksatılmadığı halde belli km yapmamış yeni araç bu kadar sorun açtı başıma de 5 den fazla ise yaptığı sorun değişim kararı aldır yada para iade kararı alınır bilir kişi raporu ile ürün ayıplı ürün yazısı çıkar ve size acenta dan sıfır başka araç verilir

4. RoMeO1907

RoMeO1907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    30
    Ad Soyad:
    BaTuHaN UsTaGiL
    Araç Modeli:
    aracın daha bakımı bıle yapılmadı senesı dolmadı kı 9 ayda

5. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Valla, biizm 1.4 getz euroacap testlerinden gece narac içler acısı bir durumda değil. Geçmiş olsun demekten baska yapabilecegim bir sey yok. Bu işler birazda sans işi. Arabayı yakmaya gerek yokhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif Herkesin aldıgı araçta sorun cıkma ihtimali her zaman var. Sorun cıkarsa getirin diye garanti vermişler. İş assan a kadar gittiyse mutlaka hallederler. Fakat, servis iyi değiştirmiş. Baskası olsa cukura girmişsindir aks ı bozmussundur, o da diskleri bozmustur da diyebilirdi. Siz hangi servise gittiniz?

Neyse, umraım en kısa zamanda sorunlardan kurtulursunuz.

6. RoMeO1907

RoMeO1907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    30
    Ad Soyad:
    BaTuHaN UsTaGiL
    Araç Modeli:
    altunızade ucar ve atasehır ucar D::D:D

7. Dacic

Dacic Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifÇok güldüm abi yaa https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifİnşallah sorunların en kısa zamanda düzelir.

8. RoMeO1907

RoMeO1907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    30
    Ad Soyad:
    BaTuHaN UsTaGiL
    Araç Modeli:
    yapabılecek bırsey yok gorusemezsınız dıyor musterı temsılcılerıyle gorusun dıyo bende dedım kı musterı temsılcılerı derdıme derman olmadıgı ıcın buraya geldım ya gorusurum yada burda yakarım bu arabayı dedım :D:D:D yapabılecek bırsey yok ellerı mahkum gorusturdulerr :D:D

9. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Geçmiş olsun.Getzler iyi arabadır.Muhtemelen sorunlu bir araç denk gelmiş olabilir.Ben 2000km yaptım 1 haftadır.En ufak bir problrm ile karşılaşmadım 2003 model getz'im ile
    Düzenleyen : Levent

10. twincept

twincept Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Geçmiş olsun inş. en kısa zamanda probleminiz düzelir

11. onur_team

onur_team Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Geçmiş olsun,umarım kısa sürede çözüme ulaşırsınız.sonucu buraya yazarsanız memnun oluruz.

12. mert_driver

mert_driver Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    mert can
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    valla Getz benimde var ,ama iyi araba diyenler olmuş, evet performansı çekiş gücü iç konforu iyide. kabul etmek lazım modeline yani üretim yılına göre çok sorunlu. Forum ana sayfasındaki konulara bakın: "virajlarda gelen ses" "ön konsolda gelen ses" "getzim çok yakıyo" "ön amortisörden gelen ses" "60-80 arası titreme" " geri vitese zor geçiyo" " getzim tekliyo" ..... bunun gibi benzeridaha çok konu var aklıma gelenleri yazdım . Iyı araba olsa biz kullanıcılar bu kadar sorunu burada tartışmazdık.

bundan önceki ve ilk aracım 97 model corolla idi (Adapazarı ToyotaSa çıkışlı), Tam 12 sene kullandım (uzun yol şehir içi karışık) araç 200bini geçmişti , ya bikerede tık demedi , bakıma falan da götürmedim 12 sene , sadece ustaya zamanı geldiğinde yağını değiştitiriyodum. Ne yolda bıraktı , onu geç tık ses gelemdi o sürede hiçbiyerinden . Benim şuan 1 yıllık aracım 3 yaşındaki Getzimin
    3 yerinden her trafiğe çıkışımda ses geliyor. O sesleri serviste çözemiyor çünkü onlar bindiğinde yapmayası tutuyor. Şaka gibi.

13. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Siz diğer forum sitelerini takip ediyormusunuz..?.60.000 liralık araşta bile sorun olabilir.Neticede çok uygun fiyata sıfır araç alıyorsunuz.Benimde getzim var son derece memnunum kimisi memnun olmaz.olmak istemez.Bende çukurdan geçerken duyuyorum ses.Ama üstünde çokta durmuyorum.Eminim bir yağlama ile çözülür.

14. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    geçmiş olsun , bazen böyle istisnalar olabiliyor sizde istisna arabaya denk gelmişsiniz galiba tekrar geçmiş olsun .

15. m1kemal

m1kemal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    gecmis olsun...
    cok kotu bir durum insan alın teriyle senelerini vererek topladıgı parasını arac alma hayaliyle bekler bekler en sonunda bu tip durumlarda ise kafayı yer....
    cok ii yapmıssn assa na giderek de bence hic yardımcı olmamıslar en azından tlf yada baska yollardan irtibata gerirek sana yardımcı olabilirlerdi..

16. gölge_23

gölge_23 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    su bir gercek . hyundai iyi hoş ama illaki kusuru oluyor. ama parasına göre bence ideal araba. romeo nun dedıgı gıbı arac sorunlu . benım abımde getz vardı . 1.3 gls otomatık . arac sanzuman dagıttı. bende era var. biraz daha param olsa alırmıydım. supheli tabiki. ama ben iyi bir hyundaicıyım. bende sorun cıkmıyor. sadece yagım bıtmıs galıba duman attı dun hacı osman da . birde içinde ses cıkaran seyı sokturuım. yoksa motoru kucagıma alacagım. gecmıs olsun tekrardan. inş olumlu bır sonuc alırsınız. en kotu gidin birine verin aracı. gitsin duvara carpsın aracı pert ypsın . alın paranızı sıgortadan.

17. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok

Bu Sayfayı Paylaş