Adamlar sanki arabayı tamamen orjinal yapıyor. Bizim oto ekspertizleri bunları kesin ayiramaz bence . SM-J400F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dün ufak bir dikkatsizlik sonucu küçük çaplı maddi hasarlı kaza yaptım. Allah kimseyi yamyam zihniyetli ustaların hele ki servisteki aç kurtların eline düşürmesin. 30 cm çapında opak beyaz renk tampon boyasına 1000 tl para istediler. Sadece kırılan stobu değiştirmek için 100 tl elektrikçi parası yazıyolar. Daha neler neler. Sigortadan şişire şişire para almaya alışmışlar. Cebinden araç yaptırma devri bitmiş. Böyle ustalar yok denecek kadar az.
Çok geçmiş olsun . Allah beterinden korusun . Dediginiz gibi işler icin benim merdiven altı bir boyacim vardı . Esas işi itfaiyecilikti . Evinin bodrumunda araba , buzdolabı, fırın ne bulursa boyuyordu . Çokta para istemezdi . Bu arada mevsim kış. Karlı havalarla ilgili bir anımı anlatayım. Haftasonunda oturduğum küçük ilçeden şehir merkezine gideyim dedim . Lapa lapa da kar yağıyor. Dururmuyum , gencim kanım deli . Gidemedim yolda da zincir taktim . Yol kapalı konvoy olmuş kapanmış, herkes geri dönüyor. Mecburen bende döndüm geriye . Dönüş yolu da konvoy oldu kitlendi . Meraktan bakmaya gittim niye kitlendi bu yol diye . Ben gidince araba karlı ve meyilli zeminde aşağı kay kendi ağırlığıyla . Öndeki arabaya bir güzel kapat. Bir geldim benim araba öncekiyle bir güzel öpüşmüş. Adamın tamponundan avuç içi kadar boya kalkmış, misafirmis geri dönecekmiş. Ne yapalım nasıl yapalım. Adama sen gittiğin yerde yaptır arabanı ben sana havale yapayım dedim . Nasıl bir boya yaptırdıysa dünyanın parasını istemişti benden . Şimdiki aklım olsa sigortadan yaptırırdım SM-J400F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağolsun aracına zarar verdiğim abi anlayışlı ve ben de kendi aracımmış gibi ilgilendim. Çok şükür maddi zarardan başka kaybımız yok. Zarar verdik istemeden de olsa ama gönlünü aldığımı zannediyorum. Astra j stop serviste 1500 tl dışarıda valeo marka orjinaliymiş 750 tlye aldık.
Aklima gene başka bir hatıram geldi ama onuda başka bir zaman anlatayım. Forumun ihtiyar dedesi moduna giriyorum yoksa iyice SM-J400F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi