Arkadaşlar merhaba, Aracımın kaskosunu 8 yıldır sigortam.net 'e yaptırmaktayım. Bu hafta başı yeni aracıma kasko yapmak için sigortam.net'i aradım. Verilen fiyat %60 hasarsızlığım olmasına rağmen eski aracıma göre yüksekti. Neyse bu na rağmen ilk gün kasko yapılmadı ve bana kimse dönmedi. 2. gün bir başka 2. bir kişi döndü ilgilenmedi ve daha sonra başka 3. kişi aradı. Bugün tam 4. gün bitti ve hala ortada poliçem yok. en sonunda mail istedim ve gelen mailde araç bilgilerimin marka model hariç herşeyi eski araım olarak yapılmış. Birde bizden ucuz kimse veremez diye bugüne kadar hep kandırılmışım arkadaşlar. Ayrıca başka bir sigortacıdan çok daha ucuza kasko fiyatı aldım. Göya yaptıkları indirimler varmış özel müşteri indirimleri A.Ş. çalışanı indirimi hepsi yalan arkadaşlar.Sakın sigortam.net e güvenmeyi. Kasko poliçem gelsin Axa Oyak'ın genel müürlüğünü arıyıp gerçekten böyle bi poliçe varmı diye teyid etmeyi bile düşünüyorum. 4 ekimde yürürlüğe girmiş kaskom 1-2 hafta sonra iptal ettirip adam gibi bir sigorta şirketinden kasko yaptırmayı düşünüyorum.
geçmiş olsun,sigortacınız ilgilenmiyorsa koyun kapının önüne.İndiriminiz bütün sigortalarda geçerlidir.Ben her sene kasko için fiyat alırım.hangisi benim belirlediğim kriterlere göre uygun verirse ondan yaptırırım.Bu senekiler axa dan yapıldı ve sigortacım gerçekten çok ilgili bir arkadaştı.Seneye Allah kerim
sigorta şirketinden çok acente önemlidir bence..birebir görmediğim internet aracılıgı, banka ile filan asla yaptırmam..bizimde yıllardır çalıştıgımız bir sigortacı vardı son aracı aldıgımızda bayi yaptı sonra baska bir acente teklif verdi hem fiyat uygundu hemde sorunumuz oldugunda sigorta şirketi ile biz değil acente ugraşıyordu ve bizde anladıkki yıllarca kandırılmışız. sizede geçmiş olsun.
bende servisimde yaptırırım kaskomu bir şey oldudamı anahtarı koyarım önlerine o kadar gerisine karışmam fiat olarakta diğer kasko şirketlerinden de çok pahallı değiller