dün ıspartadan gelirken araç gösterge ışığı, sağ park ön arka gitti. sigortayı takartakmaz atıyor şase varmı diye kontrol ettim sebebini bulamadım hemen atıyorr. sigortası atan yerler belli 10 a h/lp lh soket yeri ayrıca 10 a a/con comp bununla göstergenin ne alakası var acil yardım yoksa elektrikciye mi gidelim
hep başka yerlere sıçrıyor gibi geldi deneme yaptıkça başka yerler atıyor öğle arası denedim ve sağ taraftakilerde attı..
kesinlikle iyi bir elektirikçide tesisatı gözden geçirtin ALLAH muhafaza yakarsınız arabayı !! tesisatınızda şase yapan biryer var
arkadaşlar dün eve gittigimde kontrol ettim sigortadan arka park lambasına giden kablo (yeşil) erimiş ön koltugun aradan ikiye ayrılan yerde ikinci kabloyuda eritmiş şuan sol/sağ sortalar attırmış ve göstergede yanmıyor diğer aksamlarda çalışıyor.. yapacağım şe yanmayan kablo alacağım ama masraf ne çıkar bilemedim.... bu kablo nasıl yanar daha aklım almıyorr...
sadece bagaj içi led var ama bagaj hala yanıyor ve onlarıda söktüm. Dün sadece park lambaları plaka aydıntlama ışıkları ve ön sag/sol sigorta takıp deniyorum ışık kolunu tek çevirdiğimde sigorta tık diye atıyor... patlak yokkk. ama kablolar kesin şase yapmış ve acayip tek bir kablo ermiş Yeşil renkli korkuttu beni yarın iyi bir elektirikçi varmış ona gidecem antalyada iyi elektirikçi bilen varsa yardımcı olsun.
günaydın hyundai club üyeleri dün aracımın tüm sorununu giderdik ve 10 kablo değişti araç komple taban döşemelere kadar söküldü şase yapan kablolar ayıklandı. ama iş uzun süreceğinden bıraktım gittim yani akşama kadar sadece benim araçla uğraştı elektirikçi zaten kaoltukları, yer döşemesini sökmek 1 saatten fazla kaput içi sigortadan başlayan tüm hat elden geçtii... tavsiyem aracınıza exstra kablo yada hat çekmeyin.