98 1.5 gls babamın üstne alıcağım 3 tane üstüne araba olucak kaç para sigorta olur hasar hiç yok 50 yaşında
en az 450 TL olma ihtimali var. Ben geçen ay 450 TL 'ye yaptırdım. (İl Tekirdağ) Sen Bursa da olduğun için biraz daha yüksek çıkabilir. 450-700 arası diye düşünebilirsin.
yaş, plaka gibi herhangi bir şeye bakmadan müşteriye göre, bazen tamamen rastgele fiyat çıkartıyorlar. sigortacıları tektek gezmeden gerçekçi fiyat bulamazsınız. internetten falan yaptırmayın, hatta internetten teklif dahi almayın.
Buradan teklif alabilirsin, bütün firmalardan teklif topluyor zaten acentalarda aşağı yukarı aynı fiyatı veriyor. Sözde nisanda tavan uygulamasına geçilecekti yalan oldu galiba, 30 martta sorgulattım bana 660 TL fiyat verdi şimdi sorgulattım 680 TL veriyor. https://teklif.sbm.org.tr/trm-teklif/public/trafikTeklifYenileme/sorgu.sbm
Devletin 1 Nisan şakasıydı o ?!... Siz hiç gördünüz mü bir tarafta firma/banka varken vatandaşın hayrına yapılan işi...
Aynen öyle. Olsa da Nisan sonunda yine eski haline döner zaten. Beyaz eşyada ki Vergi indirimi gibi. Yersen SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi