Merhaba arkadaşlar yarın nasipse yeni aracıma kavuşcam biraz araştırma yaptım zorunlu trafik sigortası allianz dan 880tl tuttu bu rakam bana fazla geldi neova sigorta diye bir şirket var yarın burdanda bir fiyat alcam tanıdık ve ya daha uygun yaptırabileceğimiz yerler hakkında fikirlerinizi bekliyorum.
Yanılmıyorsam starex almıştınız.Ben 1 ay önce aldım starex 2006 model ruhsat şuan yanımda deıl hangi sigorta olduğunu unuttum ama 470 tl ödedim.Araç konya plaka plakayı değiştirmedim şehir şehir farkediyor sanırım 880 çok geldi bana.1100 tlye alianzdan full kasko yaptıdım. Düzenleyen : merikemal
evet sarex 9+1 minibüs aldım minibüslerin sigortası cityvan ve panelvana göre daha fazla tutuyor şehir olarak en pahalı şehirde oturuyoruz malasefbununda etkisi var.
Benimkide 9+1 minibüs şehirden kaynaklanıyor demekki.Ayrıca cityvan ve panelvanlara göre bir avantajımız var yılllık vergi onlardan yarı yarıya düşük.
evet ama sigortada o fark ortadan kalkıyor hele İstanbul'da fazlasıyahttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif
hatta aracı alıp bakımlarını yaptırınca dikili'ye yola çıkacam çarşamba sabahı her halde orda olurum.
ben daha önce getzin trafik sigortasını alianza yaptırıyordum geçen sene 150 ye yaptırmıştım herneyse geçenlerde sigorta bitti tesadüfen alianz ogün kapalıydı bende yakındaki başka bir acente olan güneşe gittim 90 tl ye yaptılar ,güneş sigortanın yetkilisi bile bu farkı açıklayamadı
niye bu kadar çok fiyat vermişler. En kötü 2 yıllık sigorta yapılır o fiyata diğer sigorta şirketlerine de sorun araştırın, onlarda böyle yüksek fiyat veriyorsa bi sebebi vardır. Neden yüksek fiyat olduğunu da sorun
Kişi sayısı fazla olduğu için minibüste sigorta zaten yüksek çıkar o fiyatın altınada pek bulamazsınız.Minibüsün vergisi düşüktür.Ama camlıvanların sigortası düşük vergisi yüksektir yani aynı hesaba geliyor. Bu arada bilgi amaçlı yeni erama full kasko 650 lira fiyat aldım.