Merhabalar arkadaşlar. Bugün akünün yanındaki röle kutusunu açtım. Sanki 2 tane yer bana boş gibi geldi. Büyük kare boşluk röle kutusunun kapağında EPS olarak geçiyor. Bu boşlukların olması normal midir ? Not:Geçmişte arama yaptım , çıkan konuda resimler aktif değildi. gEtz 1.5 vGt 4 hY kLm aBs sR Sent from my iPhone using Tapatalk
Kardeşim teşekkür ederim. Anladığım kadarı ile Hyundai tüm modelleri için aynı role kutusunu üretiyor. Eps benim araçta paket donanımında gözükmüyor. Gerçi donanım özelliklerinde ESP de yok ama arabayı çalıştırırken kontrol ışığı yanıyor
Bi ara meraktan benimde kafama takılmıştı, hyundai servisten ayrılma bi usta baktı eksiği yok dedi, kolay kolay da arıza vermez demişti. Bende saf saf boş yerlere sigorta taksak ne olur diye sormuştum
Ben de acaba ekmek çıkar mı diye düşündüm çakmaklık çalışmıyor. Çok da ihtiyaç olmuyor ama 12v luk çıkışı deneyemedim. O da çalışmıyorsa inşAllah sigortadandır. Onlarla ilgili kutu direksiyonun altında sanırım.
Kardeşim araca inip bakmam lazım. Şimdi şüphede kaldım. Eps de yanıyor olabilir. Eps ise role kutusundaki yeri neden boş?
Bildiğim kadarıyla sizin getzde esp yok zaten. Ama Eps yani elektrikli direksiyon var. Ama sigortalara bakmak lazım Tapatalkla yolladım.
Evet Türkiye deki modellerde yokmuş. Sigortalarda boş duruyor, ama kontağı çevirdiğimde kontrolünü yapıp ışık yanıp marşa basınca sönüyor. ilginç geldi. Yarın direksiyon altındaki kutuya bakacağım belki ordadır.