Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Sigorta Hasarsızlık İndirimim Etkilenir mi?

'Kasko, Sigorta, Muayene ve Devir İşlemleri' forumunda funts_foney tarafından 5 Mart 2015 tarihinde açılan konu

1. funts_foney

funts_foney Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    30
    Ad Soyad:
    Hüseyin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Merhaba arkadaşlar bir konuda yardım isticem..

2014 sonunda küçük bir kaza yaptım arkamdaki araç arka sol çamurluğuma vurdu 200 TL lik bir hasar oluştu Neyse tutanak tuttuk adam haklı çıktı (resim çekme imkanımız olmadı iki tarafta karşı tarafı suçladi) Sonuç olarak expertise raporuna göre ben suçlu çıktım karşı tarafta zaten hasar yoktu hafif sağ tampon çizildi adam ben pasta ile çıkartirim dedi gitti Bende arabayi dışarda paramla yaptırdım Sigorta şirketlerinden tamir yapilmadi Benim hasarsizlik indiriminde bundan dolayı problem yasarmiyim? Seneye sigorta fiyatı bu kazadan dolayı artar mı sizce?

2013 - 2014 Axa 500 TL (Istanbul 28 yaş ilk sigorta Araç 2002 accent)

2014 -2015 Sompo Japan 320 TL (aynı araç)

2. karamazof

karamazof Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    272
    Ad Soyad:
    fikret
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.5 CRDI (2003-2005) LC
    Karsi tarafin aracina birsey yapilmadiysa bozulmaz sigorta hasarsizlik devam eder

3. cenker_baba

cenker_baba Guest

sigortacına sor baksın hasar var mı diye onlar sisstemden görüyorlar.

4. funts_foney

funts_foney Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    30
    Ad Soyad:
    Hüseyin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Yok karşı taraf her hangi bir işlem yaptırmadı. Zaten karşı tarafta ufak çizik vardı pasta ile çıkartırım dedi gitti. Bende expertise ihaleyi bana bıraktığı için kasko'da yok gittim 200 TL'ye cepten yaptırdım. Sonuç itibariyle bir kayıt açıldı ama açılan kayıt sonrası bir işlem yapılmadı. Bu açılan kayıt yüzünden işlem yapılmasa bile hasarsızlık indirimim gidermi diye kafama takıldı :) Sigortam.net ten yaptırmıştım en kötü orayı arayıp sorucam ama öncelikle buraya yazmak istedim başına gelen veya bilgisi olan vardır belki diye.

Bu Sayfayı Paylaş